Jumaat, 7 Februari 2014

Kehadiran permata hatiku yang kedua

Alhamdullillah...
Mama dah selamat melahirkan seorang cahaya mata perempuan pada 23.12.2013...
Dah lepas pantang baru nak hapdet kt blog..huhu...

Yeay irfan dah dapat adik.. pasni leh main ngan adik la...Alhamdullillah dah sepasang.. pasni lambat lagi la diorang nak beradik lagi..hahahh

Mama letak nama adik irfan Nur Khayra Safiyya

K bye

#len kali mama cita pengalaman bersalin.. skanh sibuk membelek si adik..huhu

Happy besday suamiku

Tanggal 07.02.1982 aku bersyukur pada tuhan kerana telah menjadikan manusia bernama mohd safrizan bin saffiai...

Juga tak terhingga ucapan terima kasih pada ibundaku kerana telah melahirkan seorang anak yang terbaik untukku...

Ya dia tidak sempurna tapi dia menyempurnakanku...
Dia tidak rupawan tapi dia menyejuk pandanganku..
Dia tak hartawan tapi dia menjaga keperluanku dan anak2ku...
Dia bukan romantik tapi dia sentiasa mendengar rintihanku..
Ya dialah suamiku...
Dialah pelengkapku...

Ya Allah...
Engkau panjangkanlah umur suamiku mohd safrizan bin saffiai...
Murahkanlah rezekinya...
Bahagiakanlah hidupnya disamping keluarga tersayang..
Sihatkanlah tubuh badannya...
Rahmatilah hidupnya..
Tambahkanlah keimanan dalam dirinya agar beliau menjadi insan yang lebih baik...

Amin ya Rabbal a'lamin

Happy besday yang ke-32 tahun sayang.. sory x dapat nk celebrate...huhu

Sabtu, 9 November 2013

Hari Minggu Kena Kerja :(

Salam semua...
mood weekend ni sangat x best..
sabtu n ahad kena keja...
nasib la badan...
 saya yang menurut perintah...

kepada cinta hati mama a.k.a my boy a.k.a anak mama a.k.a irfan
sory ya sayang...
mama n abah kena kerja hari ni...
x dapat nak teman sayang..

btw mama x penah lupa sayang...
sayang do elok2 d umah ea...
mmmuuuaahhh

Khamis, 7 November 2013

nak beli rumah

Salam..
tengah dok sibuk2 keja ni sempat lagi karang blog... kihkihkih
pastu mula la x tau apa cita ngan anak buah....
sampai anak buah kena tengking ngan customer pon leh x dengaq...
dapat tau elok la drama suma dah habis....
adeiii selalu la camtu....
padahal bilik sebelah ja..


mama skang ni stress nak cari umah... 
kalau boleh area bangi... senang sket mama nak g keja... 
kalau dok tangguh memang x kan dapat la umah smpi bila...
orang cakap nak beli umah ni kena hati kering...
kalu pikir budget x cukup, sampai bila2 memang x kan cukup punya duit....


harap2 kali ni Allah permudahkan mama sekeluarga...
dapat kami merasa duduk rumah sendiri...amin....

 so kalau reader mama da terbaca entry ni, n jumpa rumah idaman mama,
sila contact mama ea.... 
kriteria umah idaman mama:

jenis: 

teres
freehold
RM 200k - 400k (lagi murah, lagi bagus)heheh
20 x  70
area bangi / bb bangi


k daaaaaa

 
rumah camni opkos cek x mampu...huhuhu

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers