Khamis, 17 Februari 2011

My Sleeping Angel contest

Nak Join? Klik SINI

Jom join Contest ni:

1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.


2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.


3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.


Inilah syarat2 penyertaan:-
1. Terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia.
2. WAJIB follow blog aku dan blog sekutu contest ini. Juga men'LIKE' Rombengan cikLuna (update: sila sertakan id Fb d entry).
3. Sila buat satu n3 yang bertajuk "My Sleeping Angel Contest" dan letak banner contest kat n3 dan di side bar blog korang serta link kan terus ke n3 ini. Jangan lupa copy paste sekali hadiah2 nya pada n3 anda itu.
4. Upload gambar kanak2 yang sedang tidur.., tak kiralah anak sendiri ke, adik, sepupu, anak jiran atau anak kawan pun boleh..., tapi kalau bukan anak sendiri pastikan anda mendapat kebenaran ibubapa kanak2 tersebut. Lagi kreatif cara dia tido lagi best.
5. Tarikh tutup: 14 Mac 2011 dan keputusan akan diketahui 7 hari selepas contest ditutup.
6. Tag 5 orang kengkawan anda dan pastikan mereka tahu.
7. Sila tinggalkan link peyertaan anda di ruangan komen.

********************************************

Ni gambar anak mama tido...

Mama TAG : Baby Rayyan , Putri Malu , Ezan Edma , Kak siti , Baby Ibu

Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers