Khamis, 14 April 2011

Anak Mama sudah Tumbuh Gigi.... YEAY.....

Mama ari ni rasa cam nak berbelog la plak... bukan apa slalu mama dok baca blog orang len ja... dok cita sal anak la, artis la... kali ni mama bukan nak cita sal usop wilcha yer.... hehe... mama just nak share ngan korang kegembiraan mama bila anak tumbuh gigi... besa la bila anak first ni... suma benda perak ja... hehe...cita dia camni...

Minggu lepas mama balik kg.... ada satu perkara yang mama risau sangat berlaku pada anak mama.... mama ni jenis suka belek anak... bila mama belek dalam mulut dia, mama nampak gusi dia da bengkak kecil (besar sebatang gigi) dalam gusi dia... mama trus tanya ibu 5 anak a.k.a ibu mama (maktok dengan muka cuaknya sebab tgk mama kalut gtau gusi irfan bengkak). rupa2nya selang 2 hari, tumbuh la permata di gusi irfan... hehe...


** ni contoh gigi yang baru nak tumbuh... sikit ja gigi baru naik... hehe
Sumber: GOOGLE sebab mama payah nak snap gigi anak mama... reja nak serbu kamera ja kalu kamera dekat ngn dia...

Irfan skang tabiat dia, lidah dia reja dok rasa gigi dia ja...(mayb dalam fikiran dia, benda apa la yang ada kat gusi aku ni... slalu rata ja... hehe)

 happy mama.... cam nak announce hari raya plak mama nih kan? punya terlebih excited dok cita sal gigi ja pon... haha... apapon im enjoyed lihat pekembangan anak mama dari hari ke hari.... siap tulis diari tuh apa perkembangan dia... cuak kn?   kui...kui....

Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers