Khamis, 14 April 2011

Rezeki Bulan APRIL

Pon...Pon... Mama tumpang Lalu jap... hehe... Ntah la napa bulan ni mama happy sesangat... Banyak khabar gembira mama dapat bulan ni... harap2 sampai hujung bulan ni dilalui dengan penuh kesyukuran n kgembiraan... amin....

Mama da dua benda nak share ngan korang... sejak mama menceburi bidang blog memblog nih (eceh... macam nak wat bisness lak...hehe), mama rajin masuk contest... alhamdullilah rezeki anak, mama menang 2 daripada contest yang mama masuk... berkat usaha yang tak penah jemu masuk contest... hehe

Contest pertama mama menang adalah COMELLOTE NEWBORN CONTEST.... ni gambar anak mama yang mama pertaruhkan... 


                                       
alkisahnya mama ingat x da harapan nak menang dah... serius weh suma baby2 yang join contest ni, comey2 belaka.... tapi tuah ayam nampak d kaki, tuah mama Allah ja yang tahu... mama menang gak contest ni....
berkat undian dari 15 orang member tuan punya blog yang telah mengundi irfan... tocey suma walaupon mama x kenai.... hehe...

*** ni 5 orang member tuan punya blog yang voted

bila tuan punya blog umumkan top 20, dalam hati kecil mama ingat ok la kalu x menang pon dah dapat top 20, alhamdullillah..... (klik SINI untuk paparan Tuan punya blog umumkan top 20)....

Tapi bila tuan punya blog a.k.a akuamiey umumkan pemenang saguhati dulu, trus mama rasa down sket... ati mama trus ingat "saguhati x dapat, lagi susah la chance nak menang".....tup...tup bila mama tengok tuan punya blog umumkan yang irfan menang tempat pertama, bukan saja badan, ngan tangan2 terangkat punya la syok... ekeke... macam bebudak ja... hehe... mayb mama menang sebab mama ikut suma syarat2 contest kot... terutama dia nak newborn yang fresh dari hosp (baru berusia 1 hari lg bagus)

klik SINI untuk view tuan punya blog a.k.a. akuamiey time umumkan tmp 1,2 dan 3... lets cekidot..dot...dot....

jom layan gambar peserta2 yang masuk contest ni... suma comey2 belaka....


*********************************

Yang kedua lak mama menang semalam..... seminggu selepas mama menang contest pertama... mama menang POSING WITH YOUR LOVE ONE...

Contest ni pon suka jugak wat suprise kat orang... mula2 tuan punya blog umumkan peserta pertama n peserta terakhir yang join akan dapat hadiah...(untungkan sapa yang jadi peserta pertama n terakhir? dah leh dapat hadiah..hehe)....mama pon mula la putus harap, ingat sama gak ngan contest2 len yang mama masuk... x da luck gak... tapi rezeki mama, mama dapat gak...hehe.... jom layan gambar yang mama pertaruhkan...


**** mama posing ngan my lovely baby...

p/s: berbunga-bunga d hati mama seperti taman kat putrajaya ni time taip entry nih.... ececeh....hehe
    :  kredit to blog akuamiey n zurazari... peace.....



Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers