Jumaat, 17 Jun 2011

alhamdullillah... mama menang contest PERADUAN GAMBAR KAHWIN

salam... dah lama mama x update blog nih... bukan apa... tahap kemalasan mama nak update blog nih dah tinggi sangat... malas rasanya nak taip... so mama pilih jadi silent reader ja... mama dah tau keputusan contest ni dah dekat seminggu lebih dah... pastu mama pulak kena menghadiri Anugrah Khidmat Cemerlang kat Melaka (x dapat pon anugrah, cuma kena sertai koir JPJ ja...huhu), tu yang x sempat nak wat entry nih...

sebenarnya contest nih dah lama mama join...27.02.2011 lalu dah tutup contest nih...sampai la bulan june baru tuan punya blog umumkan pemenang... mama ingat contest nih berkubur begitu sahaja... sebab x dengar apa2 cerita pon mengenai contest ni.... akhirnya penantian mama x sia2 juga bila mama menang contest nih... hehe

mama cuak gak bila entry pengumuman pemenang contest ni kuar... sebab apa tau? kes nya begini, pada pagi yang mulia, mama pon buka la dahsboard untuk check entry terkini, mama ternampak tajuk pengumuman pemenang... dekat tajuk tu kuar gambar yang mama pertaruhkan dalam contest tuh....  hati dah mula excited ni... dengan rasa terujanya mama pon klik la entry tu..... bila kuar ja blog dr hidayah syafiq, skali gambar mama x kuar... kuar gambar pemenang yang lain ja.... terus rasa down sket, dengan rasa berdebar2 mama pon pergi komputer kawan mama yang pakai broadband sendiri... mama check pon still x kuar gambar mama...siap bagi link kat member mama yang lain lagi soh chek kat komp dia... still x leh gak... mama ingat memang mama bukan salah sorang pemenang tuh la...

selang 2 hari, mama terdetik nak buka blog tu lagi skali, buka ja, terus boleh nampak gambar mama... mama dapat tempat pertama.... hati mama trus rasa happy sangat... (siap cakap YESS lagi)...  bos mama terdengar la pulak.... hehe... malu mama kat dia....syukur alhamdullillah... rezeki.... mama x sangka mama menang contest nih... sebab peserta yang join pon memang hebat2 n cantik2 belaka... serius wehhh x tipu...(sila klik SINI kalau nak tengok gambar peserta yang lain).. gambar pemenang yang lain pon memang hebat2 belaka... apapon mama nak ucapkan terima kasih kepada tuan punya blog (dr hidayah syafiq) sebab sudi ambil kiter sebagai pemenang... moga ikatan silaturrahim ini akan sentiasa berkekalan...(sila klik SINI untuk lihat keputusan pemenang peraduan gambar kahwin)

**inilah gambar yang mama pertaruhkan untu contest tuh....alhamdullillah... "papa kita menang la.."

*****************************************

PEMENANG YANG LAIN:

tempat ke 2

tempat ke 3

peserta pertama

Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers