Isnin, 20 Jun 2011

'We are not perfect' Couple Contest

sesapa yang da GF/BF, daah kahwin atau tunang, digalakkan join contest nih...
Sila klik SINI ataupun klik je banner diaatas yer...

********************************************

**ni gambar mama time ngandung... moment couple kami sebelum keluarnya si comel mama...hehe...skang payah nak couple dah bila ada si kecik tuh...


~~~ Mama bertemu dengan My En Hubby apabila mama keja kilang lepas mama habis SPM... besa la time habis SPM, suma berlumba2 nak carik duit sebelum masuk U... Hubby Mama time tu baru abis U... Dia keja sementara bawak budak kilang... Mama ngan hubby mama x penah bersembang punya la malu time tuh..hehe.. sampai la satu detik yang mama x kan lupakan sampai bila2... Pagi tu mama kena keja shift pagi... lepas solat subuh, mama pon pegi la tunggu van a.k.a hubby mama amik mama...mama duduk di belakang pemandu.. Sampai ja di kilang, mama dengan tergopoh gapahnya nak turun van, terpegang tangan dia...time tu jugak hubby mama pusing belakang nak cakap sesuatu kat kami suma... kami berdua terpegang tangan... Mula dari saat tu terbit perasaan antara kami berdua... cam cita dalam filem pulak kan? kih...kih... Yang lawaknya, bila kami couple, mama ingat hubby mama x ingat moment tu... bila mama tanya balik, camna dia leh suka kat mama, hubby mama gtau moment terpegang tangan tuh yang buatkan dia jatuh hati kat mama... mula dari saat tu la my hubby cuba berkenalan ngan mama... percintaan kami berkekalan sampi mama masuk U, dan hubby mama dapat keja lain... kami bercinta hampir 6 tahun sebelum mendirikan rumah tangga... alhamdullillah Allah menguatkan jodoh kami berdua sampai skang... kini kami berdua diserikan lagi dengan putera yang kami kasihi, Muhammad Irfan Danish..Syukur padamu Ya allah...

Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers