Selasa, 19 Julai 2011

Contest Jom SENYUM bersama Shazny Salleh

Nak join? klik banner

Korang mesti pernah dengar kan? Lagu SENYUM yang di nyanyikan oleh Malique featuring Najwa

"...kacak luar, kacak dalam, kacak dengar sini...
...kalau saya senyum, awak mesti senyum sekali...
...kalau kita senyum, semua orang berjangkit...
...bila semua orang senyum, Dunia tiada penyakit..."

Yes! Senyum je..xperlu nk kata apa apa pun... itu je yang sy nak kat dalam contest ni.

Join lah, syaratnya:
#1
Buat satu entri kat dalam blog korang tu bertajuk "Jom SENYUM bersama Shazny Salleh" - DONE

 

#2
Letak Banner 'Jom Senyum' kat atas ni kat dalam entry korg tu dan jgn lupe link kan ke entry ni k. - DONE


#3
korang SNAP la picture korang tgh senyum
(senyuman yang paling ikhlas akan dapat possibility tinggi utk menang)
GAMBAR HARUSLAH JELAS/ CLOSE-UP PICTURE - DONE

 

#4
bawah gambo korg senyum yg korg dh snap tu letak la nama samaran korg supaya aku taw korg ni lelaki atau pompuan
(zaman skang ni lelaki dan pompuan dah susah nk beza, nampak sama je kenkadang...huhu) -
DONE


 
#5
Follow blog aku supaya korg taw bile keputusan akan kuar dan sape pemenang yang di pilih oleh juri yg akan aku lantik.

 

#6
Tag 3 org kawan dan make sure diorg taw diorg tu kene tag. Nak tag ramai pun boleh, lagi ramai join CONTEST ni lagi meriah, sebab bile ramai org senyum, DUNIA tiada penyakit...hehehe - DONE

 
#7
Tinggalkan link entry korg tu kat ruangan komen kat bawah ni..Tinggalkan LINK je taw...huhuhu...-
DONE


*****************************


~ mama irfan~

Lastly mama  nak TAG:

************************************


 

Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers