Isnin, 1 Ogos 2011

Final List Contestant: SILA CHECK!!

salam ramadhan sumer... harap2 kita sumer dapat penuhkan puasa bulan ni(walaupon keberangkaliannya tak kan?ehe)... Alhamdullillah, penyertaan untuk contest mama yang pertama kali mama anjurkan, sangat memberansangkan (thanks korang sumer)...Akhirnya dapat jugak mama habiskan terjah blog korang....huhu...  rasa cam serik ja nak wat contest lagik...uhu.... lain kali nak wat GA la... lagi senang..tunggu ek....

mama sudah senaraikan list penuh peserta contest yang mama anjurkan... sila check ya...  kalau ada yang x masuk, sila informkan mama selewatnya pukul 5 ni ja... sebab mama dah janji untuk umumkan pada hari ni jugak (pada sesaper yang x buka blog mama hari ni, n x informkan pada mama sebelum pukul 5 ni, kira halal la ek penyertaan korang... mungkin x da rezeki korang kali ni...)

untuk pengumuman pemenang, mama janji mama akan umukan selewat2nya pukul 12 malam ni...ehe

~LIST PESERTA~
BATCH 1

BATCH 2

BATCH 3

BATCH 4


* pada peserta yang compile 'kan' gambar banyak menjadi satu gambar, mama pilih satu gambar jugak
*begitu juga pada peserta yang bagi banyak gambar untuk sorang anak, mama akan pilih satu gambar yang terbaik ja bagi pandangan matahati mama...ehe.. harap maklum ya



~~~~~~~~~~~~~
PESERTA YANG X LEH COPY GAMBAR

* tapi penyertaan mama dah amik... cuna x perlu risau yer... just nk inform



~~~~~~~~~~~~~
PESERTA YANG MAMA X LEH AKSES LINK
* mama langsung x leh buka blog korang untuk tengok gambar, sila contact mama balik ya...



p/s: aduhai napa anak kamu suma comel bangat... pening kepala mama nak pilihkan pemenang...huhu....



UPDATE:
~cuna~

~hunny~


*thanks join ya...

*******************************





10 ulasan:

Aya Ariel berkata...

ade jer dua bradik tu di situ :p

Princess Solehah berkata...

ada...aui duk batch 3 :)

Nisa' Azman berkata...

sy anta 2 pic.. tp dlm list tue ade 1 pic je.. mmg mama irfan pilih 1 je ke?

cuna berkata...

alamak sori la ye. xtau plak nape xblh copy T_T

cuna berkata...

ok dh blh right click dh. irfan nk msk dlm frame jgk :P

http://cuna2002.blogspot.com/2011/07/contest-anak-senyum-by-mamalurveirfan.html

Hunny berkata...

mama, cuba link ni

http://hunny-ourlittleangel.blogspot.com/2011/07/contest-anak-senyum-by-mamalurveirfan.html

nak nangis tengok gambar adrianna tak de huhu

mama irfan berkata...

nisa azma: 2 pict tu hannah kan (2 orang yang sama kan) jadi mama pilih yang terbaik la dari salah satu pict tu... harap nisa leh trima....

mama irfan berkata...

cuna: mama dah update dah

mama irfan berkata...

hunny: x leh gak la... jap mama try komputer member jap

Nisa' Azman berkata...

owh ye ke? xpe la kalo camtue.. nk kn kepastian je td, ngehehe.. yup, sy trime je.. XP thanks nway & slamat b'puase!!

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers