Isnin, 11 Julai 2011

Floria + Kenduri Kahwin

salam sumer... ari ni mama posa... so nak wat entry pon rasa x larat... huhu.... sabtu n ahad lepas mama jenjalan ngan family mama yang datang dari kampung....sabtu mama g kenduri kahwin di tangkak johor...husband mama kena keja... so mama n si comey irfan ja la yang join ngan tokwan, maktok, makchaq n maklang irfan.. ahad plak mama ngan kakak n adik mama gi pesta floria... meh mama share pict sepanjang 2 hari lepas... let cekidout...

dalam keta otw to tangkak... abah mama bawa punya la laju... dari putrajaya ke tangkak amik masa 1 jam 45 minit ja...  meter tu 140,150,160 ja ... camna x cempat sampai...uhu...


mama wif mak buyung a.k.a kakak mama


mama posing sambil irfan layan tido... lena sampai la tempat kenduri...


ntah budak mana la mai terus interframe kami berdua yang syok bergambar... layanzz ja la..huhu


me with my baby tepi pelamin..

p/s x sempat nak snap gambar pengantin (pengantin lambat sanding sampi lupa nak bergambar) dan time makan sebab sedap punya pasal...huhu... yang paling mama layan ialah ayam percik yang disediakan oleh tuan rumah... memang de boom la + marvelous... mama makan sampai x hengat dunia tambah plak da orang suakan sepinggan ayam lagi depan mama..apalagi...sapuuuuu....(baik hatinya tuan rumah siap bekalkan lagi bekal makanan untuk kami bawa pulang... tocey yer)

x lupa dengan macam2 jajan yang disediakan di setiap meja macam rempeyek, kuih telinga keling, pulut
kacau, tapai (ni mama x makan just mention ja bagi sesapa peminat tapai bagi korang kecur air liur...hwa..hwa..hwa...jahatnya),

ada jugak rojak buah yang pedas amat tapi memang sedap kuahnya...aduh teringat sampai skang.... apapon memang mama puas hati time p kenduri kali ni disebabkan makanan yang super sedap...


************************************
~FLORIA~

 adik mama


kakak mama.... dah sarat dah tu... 8m++... Moga Allah permudahkan proses bersalin kakakku...amin...


aduhai bila nak kuruskan badan nih....makin tembun ja nampak...uhu














ni wakil dari negara kita Malaysia.... bravo... memang cantik... pameran berbentuk bendera... bagi mama ini yang paling cantik antara negara lain... my opinion la..uhu






dah nak maghrib... nak balik... (besar sungguh tapak pameran kali ni... mama ngan adik beradik mama punya la jalan sakan sampai nak masuk maghrib...yang herannya, mama ngan adik da penat, kakak mama yang ngandung masih x penat2...)


anak mama... dah siap cantik bagai  punya la excited nak bawa tengok bunga, last si comey ni plak tido... aduh geram mama... nak kejutkan, sian plak... so mama ja la yang pegi...bye..bye..


********************************************



Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers