Khamis, 21 Julai 2011

LITTLE FINGERS AUGUST 2011 CONTEST

mama sangat teruja dengan kehebatan dalam seni grafik yang ditunjukkan oleh puan EB nih ditambah pulak dengan suma pict yang diambilnya... sangat menunjukkan betapa puan EB sangat kreatif... wa caya lah...huhu.... kali nih puan EB wat contest lagik... hadiahnya sesangat best iaitu header percuma... mama suggest sesangatlah kat korang untuk join contest ni... berbaloi wooo.... bukan sumer pandai nak wat header sendiri kreatif camni... korang apa lagi tunggu, cepat2 tekan header yang best di atas... NOW!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~
" eB,  sayer nk mintak HEADER satu sbb..................................... "
...................saya tringin gak nak ada blog macam blog EB... sangat kreatif... tolong meriahkan blog saya yang tak meriah nih... please!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~





Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers