Isnin, 18 Julai 2011

CHECKING: Senarai Peserta 'Contest Anak Senyum'

salam sumer... selepas berwalking di blog korang sumer, hari ni siap la suma perserta yang join contest mama... thanks yer pada suma... mama hargai sesangat... sesapa yang rasa gambar x da sila inform mama balik k sebab korang dah set pict x leh copy..tapi kalu korang rasa memang korang x mahu berikan pict anak korang yang cute pada mama, mama faham...itu hak masing2 kan? (tapi kalu bleh mama nak ler untuk mama publish..mana nak tau menang kn? huhu..)

kalau ada yang join contest mama, tapi mama x follow, sila inform mama k.. ada yang mama x leh follow sebab button follow x muncul2.. x tau sal pa..... mama kalau boleh nak follow suma yang join... sebab korang pon sudi men'follow' mama... x lupa juga yang x join contest tapi masih follow mama. mama x sempat nak trace sorang2 dekat ruangan pengikut.. sila inform jugak kat mama...(kalau korang baca entry ni la..huhu)

Peserta yang mama x dpt copy pict:
cumuhama
mrs. faridnana
intan berlian
bonda dadif
ciare baha


batch 1


batch 2


batch 3

* ada yang bagi lebih daripada satu entry / satu pict / satu pict(tapi banyak gambar). mama akan amik salah satu pict/ entry saja yang mama rasa paling cute bila senyum... tapi bagi yang masukkan 1 pict (tapi banyak gambar), mama akan judge pada hanya satu gambar yer.... harap maklum...

p/s: kredit pada CIK MEIFAA sebab murah hati tolong publish entry contest mama dekat blog dia...  Segala kemurahan hati CIK MEIFAA sangat mama hargai..TQ
: TQ jugak kepada korang yang sudi jadikan blog mama sebagai bloglist korang... mama x minta, tapi korang dengan murah hatinya buat camtu... mama happy giler bila tengok... sayang korang suma... peace!!

~ gud luck pada suma peserta~

CATATAN:
due date contest: 27.07.2011 (masih ada masa lagi pada yang mahu join. sila klik SINIIII )
tarikh umum keputusan : 1.08.2011 (1 ramadhan)

*****************************************



6 ulasan:

MARIA LIZA berkata...

rasa cam takde ajer gamba...

BabyRayyan berkata...

ok pic rayyan dah ade.....ade can nk menang x nih??? heheheeee.....

Ciare Baha berkata...

salam. mama irfan, saye dah email dah gambar smalam. x dpt ek? =)

mama irfan berkata...

a,ah..dah dapat...nanti mama irfan shortlistkan yer..sory baru tau camna nak save pict...huhu...

Ciare Baha berkata...

hehe ok ok xpe =) sorry sbb menyebabkan kekeliruan..hehe...

MyRule berkata...

Salam.. i dah send pic Ammar hafiy.. :p

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers