Rabu, 27 Julai 2011

salwaismail.blogspot.com giveaway


hadiah yang sangat best..
klik banner untuk join..

"kenapa saya perlu pilih korang sebagai pemenang/penerima"

sebab:
1. Mama akan hargai sesangat tuan punya blog kerana memilih mama sebagai pemenang dan mama akan umumkan (kalau boleh satu dunia) mengenai kemurahan hati cik salwa...hehe..
2. Mama ni peminat baju padini n cotton..
3. Akan terubat la sedikit kesedihan hati mama ni sebab mama penah kehilangan cardigan padini mama time mama outstation... (sedih woo... dah la cantik plak tuh...)





5 ulasan:

AkmaFaizal berkata...

nak join gak nnt. tp nak ajak mama irfan join ni sbb anda di tag..hehe

http://www.akmarwati.com/2011/07/lovely-giveaway.html

good luck!!!

mama irfan berkata...

ok... mamairfan akan join.... TQ tag

Annyssophellia berkata...

mamairfan..anda ditag..sila ke blog..http://annyssza.blogspot.com

dwaty berkata...

jawapan yang boleh diterima.... hehehehehe.... btw dah follow blog ni...

Ima Salsuzaima berkata...

gud luck mam irfan. tag mama kat sini http://imasukajoincontest.blogspot.com/2011/07/contest-baby-cute-with-baju.html

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers