Khamis, 11 Ogos 2011

JEM :(


Bila pukul 4.30 petang ja.. mood terus berubah sebab memikirkan nak menempuh jem di tempat parking kereta... Punya la jem... Sampai setengah jam kadang2 tu (kalau terlewat sket keluar) baru dapat keluar dari ofis (baru ofis ja tau... bukan sampai umah lagi).. Yang membuatkan bertambah geram adalah sistem guard yang jaga laluan ofis nih... x cekap langsung... terkedek2 ja kereta jalan... rasa cam nak turun ja kereta jadi polis trafik jap... huhu... ada satu masa tuh, bila kereta lalu ja tepi guard yang dok saja tengok kereta jem ni, rasa cam nak turunkan cermin kereta n marah ja mereka tuh... x da inisiatif langsung nak kurangkan jem... wat tambah lagi jem adala... begitu jugak time masuk keja... mesti jem... aduhai.... nak ja bawak moto p ofis... tapi memandangkan suami lagi memerlukan, terpaksa la eden menempuh jem ni sepanjang bulan ramadhan nih.... sabar mama irfan.....astaghfirullah.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2 ulasan:

CIK JATT berkata...

tension kan jammed ni. saya pun bakal la ni, dah nak balik nih. kat penang ni, mana2 pun jammed

mama irfan berkata...

tau x pa... slalu x lajem camni, bila time posa, orang yang balik kul 5 n 5.30 suma aply balik 4.30 jugak, tu yang sesak sangat... jawabnya, sabar la sampai habis bulan posa ni... uwaaa...

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers