Rabu, 10 Ogos 2011

Jom Beli Barang Raya @ PutrajayaSukacita dimaklumkan bahawa Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) akan menganjurkan Program Jom Beli Barang Raya@Putrajaya (Jualan Terus Dari Kilang) pada tarikh, masa dan tempat seperti berikut:Tarikh : 10 Ogos hingga 14 Ogos 2011 (Rabu hingga Ahad)

Masa : 10.00 pagi hingga 10.00 malam

Tempat : Presint 2, Putrajaya (Berhadapan Bazaar Ramadhan)


Untuk makluman, pelbagai barangan keperluan sempena Hari Raya dan barangan berjenama dijual pada harga yang istimewa. Antara jenama produk yang dijual adalah Snails, Jeep, Bebes Homes, Adidas, Nike, Hamster Kids Wear, Disney Pooh, Tenderly, Baby Looney Tunes, Elle, Pierre Cardin, Crocodile, Camel Active, Poney, Modernmum, Larrie, Alain Delon, Bill Keith & Paula Moda, Lumberjacks, Noor Arfa, King Koil, Goodnite, Sri Nona, Adabi, Julie's, Dutch Lady, Pepsi, Nestle, Panasonic, Canon, Nikon, Sony, Samsung, LG, Diesel, Elizabeth Arden, Giorgio Armani, The Body Shop, Tupperware, Akemi, Kamdar dan banyak lagi.


p/s  Korang dah shopping baju raya ke? kalau belum jom kita ke Putrajaya hari Rabu hingga ke hari minggu ni....tak perlu nak bersesak ke KL kan... saya? belum tahu lagi...walaupun tak beli apa-apa pun lagi...hehehe.. saja nak kongsi dengan korang ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers