Khamis, 25 Ogos 2011

Tukar Duit Baru Dah Habis!!!!!

~bukan duit mama yer~

Salam Ramadhan Sumer... Korang dah tukar duit raya x g? Kalu x, baiklah bertindak skang (kalau masih diterima la).... Pagi tadi, dengan rasa semangatnya minta izin dengan bos untuk kuar opis jap.. Mama kuar ngan 3 orang budak opis mama (padahal sorang ja pon yang nak g tukar duit...hehe)...

Perjalanan kami mula2 ke presint 2 iaitu Affin Bank... Katanya duit baru dah habis, OTW nak ke bank lain, kami hantarkan balik sorang member mama K.mas.. Katanya dia nak balik umah... Tanpa disedari (ayat x bleh blah..huhu) Kami sumer terjoin lepak umah k.mas... Dekat sejam lebih la jugak kami lepak, baru tersedar tujuan utama (nak cari duit baru) x settle lagi....

Kami pon gerak pulak ke Presint Diplomatik... 2 bank kami singgah iaitu Publik Bank n Bank Rakyat (Bank Muamalat x pegi sbb member gtau dah cnfrm abis) pon habis jugak...hati mula Resah, kami suma gerak pulak ke Alamanda dengan harapan orang mai alamanda nak g shoping jer... bukan nak g bank, rupanya sangkaan tuan hamba meleset gak... aduh... bayar parking tiket, kami gerak la nak balik opis... time tu kul 12.30..

OTW nak sampai opis, kami baru teringat time ni kereta banyak kuar, (memang conform kami x leh masuk parking punya sebab laluan sempit nak ke tmp parking)... Tuan punya keta a.k.a k.Ros pon teruskan panduan,sengaja untuk melengahkan masa... kami pon gerak ke presint 2 balik... mama teringat yang tadi kami ke presint 2 x singgak pon ke Maybank (padahal bos mama ada kata, maybank mungkin ada lagi duit tukar)...

Alang2 ronda area Maybank, kami pon cuba nasib lagi, rupa2nya memang ada lagi... masalahnya maybank hanya buka permohonan tukar duit raya dari pukul 9-12 pm.... Mama tengok jam skang pukul 1.30p.m.... Korang sakit hati x? haishhh rasa rugi ja dari td x singgah skali maybank.... padahal dah dekat dah tu ngan Affin Bank... alamatnya, sok kena kuar lagi skali la ke Maybank (hanya tu ja pilihan yang ada)...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers