Selasa, 27 September 2011

Dutch Lady SWEET CORN memang superb




Ok mula skali ni bukan entry iklan nak promote korang minum yer... tapi ni adalah luahan pendapat peribadi.... Bukan apa, sejak dutch lady keluarkan perisa terbaru yang limited edition nih, mama sesangat la taksub dengan satu perisanya iaitu SWEET CORN.... berkotak2 mama beli buat stok kat umah... leh dikatakan sehari 2-3 kotak mama minum susu ni.... huhu.... tambah pulak baru dikeluarkan dari peti ais.... fuhhhh...sedapnya....

mama tringin nak bagi si irfan minum susu ni jugak... tapi tahap kecuakkan mama sangat tinggi... bukan apa mama penah terbaca, baby x boleh minum susu (esp susu segar) yang belum dipasteurkan... maksudnya susu ni (selain susu formula) ada bakteria dimana bayi x boleh nak terima lagi kalau dia minum... camtu la bunyinya kot... dah lama sebenarnya mama baca...huhu... tapi yang musykilnya, irfan dah setahun, dah boleh ka dia minum susu camni ha? mesti dia nak punya susu camni sebab rasanya yang best tu..ekeke....

apapon mama suggestkan korang mesti try flavor ni... sila cuba ok! mana yang dah try, sila kongsikan pengalaman anda ngan mama....eheh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




2 ulasan:

N i e Z a berkata...

aahh...memang sedap susu perisa jagung ni..ari tu kt giant diorg bg test minum..trus jatuh chenta..hehehe..

tp si kecit tu x suka plak perisa jagung ni..dia lg suke perisa coklat..

mama irfan berkata...

hehe.. penah gak kat carrefour diaorang soh try rasa... bukan stakat jagung, suma perasa kita hentam minum...suma sedap2... tapi jegung tetap menjadi pujaan hatiku..ekeke...

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers