Selasa, 6 September 2011

Event Ramadhan Terakhir untuk tahun 2011

Entry dah basi, tapi mama nak kongsikan ngan korang gak...malam raya family belah suami mama buat makan2...memang best sesangat lah..mama enjoy sangat2 bila semua adik beradik berkumpul, masak, bakar ikan n ayam ramai2 di kampung (rumah tok)...x mo nak merepek meraban panjang2 jom layan koleksi yang sempat mama snap..

~adik ipar mama tengah dok bakar membakar~

~senyum sumbing adik ipar mama..huhu~


~irfan tidur siap dalam kelambu lagik (senang mama dia nak siapkan juadah..ehe)~


~dua anak sedara mama yang comey~


~ayam bakar yang sangat sedap~


~bapak budak yang kejanya sembang ja!~



~irfan with babah~


~posing~


~mama bawa irfan jenjalan~


~time tunggu nak berbuka~




~malamnya pulak sesi main mercun~




~si kecik hadif yang mulanya excited nak main bunga api, last dok tepi pintu ja sebab takut dengar bunyi mercun~


~anak sedara mama si qistina~


~malamnya pulak di rumah mentua mama ada takbir~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


4 ulasan:

nurr f@!sha f@t!h@h berkata...

as salam, meriahnya makcik...bbq gitu...sedapnya...

amiey lee berkata...

best nye ada bbq..kita da gak masa mlm raya kt umah mak uda hubbytapi..hubby tak mau g dia nk tido ada ke patut... sudahnya duk umah aja la...

mama irfan berkata...

nur faisha fatihah: memang best... meriah sesangat berbuka ramai2...hehe

mama irfan berkata...

amiey lee: dia letih sangat kot.. tapi mesti syok kan kalau berbuka ramai2... malam raya palk tuh...keluarga blah suami mama tiap2 tahun malam raya buat camtu...huhu

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers