Rabu, 7 September 2011

List Contestant GA Happy Birthday irfan

salam suma... firstly mama nak minta maaf banyak2 kat korang sama sebab lambat nak update pasal GA ni... al maklumlah, contest ni berakhir musim orang nak beraya... huhu... jadi blog pon berabuk la sampai kembali kerja..huhu...

x lupa juga mama nak ucapkan terima kasih pada peserta yang sudi join GA mama ni... mama x lupa atas budi korang yang sudi memberi ucapan / doa kepada anak mama sempena birthdaynya setahun... moga ucapan / doa kalian dimakbulkan... amin....mama hargai sesangat (seriously)...

kesanggupan korang mencipta puisi, sajak ucapan dan doa yang panjang untuk anak mama, mama  hargai sangat.. tima kasih korang... ada jugak yang kasi hadiah, kek, (walaupon hanya di alam maya), kad ucapan, video khas untuk irfan, mama ucapkan tima kasih skali lagi... mama halalkan pada sesapa yang amik gambar irfan, buat ia se kreatif macam tuh, mama suka sangat2 (ada yang amik gambar irfan punya la banyak semata2 nak cipta ucapan yang kreatif)...  semua tu amat bermakna untuk mama n akan mama ingati sampai bila....

skang ni mula la saat nak cabut nama, terasa berbelah bahagi dah hati ni....huhu.... rasa cam nak bagi hadiah kat suma... kalu la mama ni menteri ka, dah lama mama kasik bonus untuk korang sebagai hadiah..uhu... tapi mama hanya orang biasa, ni ja yang mampu.... insyaAlllah pemenang akan mama update secepat yang mungkin... almaklum lah lepas raya ni banyak kerja yang tertangguh.... tu yang wat suma tergendala tuh... harap ampun ya semua...

mama kalau boleh nak follow korang suma dan nak komen kat entry korang, tapi ada yang x da button follow / komen yang mama x leh nak masuk (tu yang mama ada komen kat shout tuh sbb komen box x leh nak komen)... huhu... rasa sedih sangat2....salam kenal untuk semua ya...

di bawah ni senarai penuh yang menyertai GA mama... harap korang check ya penyertaan korang.. takut ada yang mama termiss... ada 2 link yang mama x dapat masuk... so pada sesapa yang berkenaan, sila bagi link yang betul secepat yang mungkin... mama bagi masa sampai 17.09.2011 ni ja.. kalau korang x informkan pada mama, maka terbatal la penyertaan korang ya.. harap maafkan mama.. huhu...




~SENARAI PESERTA~

13. http://farafabulous93.blogspot.com/2011/08/ga-happy-birthday-irfan.html - sila bagi link yang betul (mama x leh buka)
78. eb ezrin - sila bagi link yang betul

*berpinar x mata korang nak carik link korang? hehe... sila try tekan dekat keyboard (ctrl) pastu tekan (F)... patu kat ruang yang kuar tu taip shortlink korang cam 'mamalurveirfan'..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

9 ulasan:

nurr f@!sha f@t!h@h berkata...

as salam....peserta pertama melaporkan diri...ahakz...makasih dear....hope ada luck....

Nida berkata...

As-salam


Alhamdulillah, blog Nida ada (no.88).. moga ada rezeki buat keluarga...ameeeeeennnn

Good luck buat semua peserta

fiezahkecik berkata...

ada. hehe.. :)

kakngah berkata...

ada dlm senarai
no. 55
wish me luck!

CIK JATT berkata...

ada dalam senarai:)

zahidahwahid berkata...

no paling last....semoga ada luck...

New Entry: Kad raya dari jepun

Wanita2u berkata...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

mama shifa berkata...

keputusan dah keluar blom ni?

Nisa Greennnpanda berkata...

ok, no 64..

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers