Jumaat, 23 September 2011

Pemenang GA Happy Birthday Irfan


Salam semua.... harap2 anda semua ceria2 pagi ni... Pertama skali mama nak minta maaf pada korang suma sebab lambat umumkan pemenang GA ni.... Bukan apa mama sibuk sesangat lepas raya ni... huhu (alasan kan?) tapi harapkan redha korang yer.... (muka simpati)

k lah... mama tau korang pon malas nak baca entry ni panjang2... tul x? jom tengok



~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~


~kotak cabutan~


~siap untuk dibuat cabutan~



~busday boy tengah buat cabutan~



~bagi mama sayang....(sila abaikan tanganku yang besar itu..hehe)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PEMENANG

HADIAH:  perfume atau inner (siapa cepat dia dapat, sila gtau mama nak hadiah mana)









HADIAH TAMBAHAN: duit raya RM5 untuk setiap seorang





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tahniah kepada pemenang... yang x dapat tu, jangan berkecil hati na.... nanti mama buat lagi.... kepada pemenang, sila emailkan pada anies_duff87@yahoo.com butiran seperti:
Nama:
Alamat:
No Tel:

*tambahan*
Akaun Bank (bagi yang penerima duit raya):
Nama Bank:
-kalau boleh maybank yer...


~Irfan dan mama sekeluarga ucapkan terima kasih bebanyak pada korang sume yang sudi join GA mama... Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin~



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



13 ulasan:

BabyRayyan berkata...

tahniah pd pemenang.....^_^

zahidahwahid berkata...

tak cukup bertuah lagi...tahniah kepada semua pemenang...

mimie.. berkata...

tahniah ye sape yg menang :)

Lelord berkata...

tahniah semua

nurul nabila bt medan berkata...

alhamdullillah nabila menang =)
nabila nak pilih hadiah PERFUME tu...kalau sempat nak pilih la..
nabila dh email detail td..

nabilamedan@yahoo.com

taufikmaria berkata...

tahniah2x

NiGhTiNaNgLe_FARA berkata...

alaa..fa tak menang..
sob..sob..sob..

Nani berkata...

tak menang pon tak per lah..
tahniah lah pemenang-II..
anyway, comey je Irfan..
p/s : dik Irfan..napa tak baca doa pastu ingt link blog akak.. uhuk~

Nida berkata...

Alhamdulillah syukur.... Kak Nida dah sent nombor akaun... (fuf323@gmail.com)

Entri penghargaan dari Kak Nida:

http://alongnidar.blogspot.com/2011/09/alhamdulillah-syukur-dua-kemenangan-di.html

Nisa Greennnpanda berkata...

congrats eh winners sumer..

Nabila Medan berkata...

nak tanye. utk hadiah GA tu dh pos eik? sory baru tanye,sbb nabila blom dpt pape. hehe :)

mama irfan berkata...

alhamdullillah puas saya cuba contact awak.... sebenarnya detail awak dah hilang... saya minta maaf sangat dengan kecuaian saya.... tolong hantar lagi skali kat email anies_duff87@yahoo.com

Nabila Medan berkata...

nabila dh sent
email -nabilamedan@yahoo.com-
dpt tak? hrp dpt :D

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers