Khamis, 29 September 2011

Semoga cepat sembuh adik Eirdeena

Salam suma... pepagi buka blog terbaca di blog moon pasal anak saiful (pembaca berita TV3) dan Aida (gadis melayu) yang sedang recover selepas pembedahan yang dijalankan ke atasnya baru2 ni... moga bayi tabah ni cepat sembuh dan menjalani kehidupan biasa seperti orang lain.... amin....
pic credit to Adi Nang


Alhamdulillah pembedahan baby Eirdeena berjalan lancar . Ya Allah cam nak menitik air mata nih tgk gamba di atas ...sesungguhnya ujian Saiful n Aida amat la hebat . Insyaallah Eirdeena akan membesar ngan sihat .

Syukur kerana ada hamba Allah yg mendermakan injap jantung nya buat Eirdeena . Moga roh si penderma itu tenang di sana kerana sesungguhnya beliau telah memberikan cahaya kehidupan baru buat si kecil ini .

Eirdeena telah di discharge petang Isnin dan sekarang berada di rumah nya di Rawang n akan di kuarantin buat tempoh 6 minggu . Kami semua doakan agar Eirdeena cepat sembuh . Saiful n Aida sesungguhnya kamu berdua sangat kuat kerana berjaya menempuhi ujian yg maha hebat ini .~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers