Isnin, 31 Oktober 2011

Body Glove + T shirt Preloved murah2!!!

Salam... actually mama nak jual suma baju di bawah ni sebab baju ni bukan lagi sesuai pada badan mama yang makin mengembang nih...uhuk.... sadis kan? lagipon bergelar ibu ni membuatkan mama semakin berubah dari segi pemakaian... Dulu zaman anak dara n remaja, mama adalah penggemar jenama Body Glove... cakap ja keluaran baru, trus mama sambar, siap ada members card lagi.... tapi itu suma dulu... skang suma baju tu dah x muat untuk dipakai lagi.... disebabkan family mama pon x da saiz yang sesuai utk baju tu, mama ingat nak let go pada korang yang berminat... baju masih elok lagi n masih banyak lagi koleksi body glove simpanan mama, tapi mama ingat yang ni ja mama nak jualkan, yang lain mama masih simpan angan2 pada suatu hari, mama dapat memakai balik... kuang-kuang-kuang.... harap2 lah... harap ada yang berminat... sila pm mama k kalu ada apa2 pertanyaan di nurulhanis87@gmail.com 




hampir kesemua jenama body glove, cuma sehelai dari jenama radioactive dan selai lagi dari BUM...
semua item masih elok lagi.... jom check it out.....

~Ni salah satu baju yang mama mahu jual (baju 13)~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~ BAJU : 1~
~JENAMA : RADIOACTIVE
~SAIZ : S (FIT TO M)
~HARGA : RM 8~




~ BAJU : 2~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : RM 13~




~ BAJU : 3~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : RM 13~
  


~ BAJU : 4~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : RM 10~




~ BAJU : 5~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : RM 13~



~ BAJU : 6~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : RM 15~
SOLD




~ BAJU : 7~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : RM 5~




~ BAJU : 8~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : RM 5~



~ BAJU : 9~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : 5~



~ BAJU : 10~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : 13~



~ BAJU : 11~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : 15~
SOLD



~ BAJU : 12~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : 10~




~ BAJU : 13~
~JENAMA : BODY GLOVE
~SAIZ : M
~HARGA : 13~
SOLD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




1 ulasan:

mimie.. berkata...

amboii anis..sekarang dah jual baju plakk hehe

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers