Khamis, 27 Oktober 2011

Geram handset x leh download setting

Bila mama tukar hset baru2 ni, perisian suma kena download lagi sekali sebab time beli, suma x dak lagi... cam video, mama x leh nak open video yang perisian x support, so terpaksala  guna video yang besa2 ja... video lain, x kuar pon... upload berlambak video, sket ja yang leh buka... anda geram x? huhu...

actually mama suka upload video such nursery song dan education punya video... leh la bagi irfan layanz time x da apa nak buat... irfan pula sangat seronok kalu mama buka... tapi yang x best nya tu  la... bila perisian yang ada skang ni, irfan leh tutup video tu suka hati, penat mak ni nak open balik video tuh.... pastu terpadam balik... sambil tengok, tangan dia laju ja nak tekan macam2... dah la hset touch screen.,.. lagi senang la dia...

rasa cam nak amik balik ja hset lama (skang papa yang pakai)... tapi disebabkan hset baru ni hadiah birthday dari suami tersayang, guna ja la... pada adik iparku mohamad, bila la hang nak bagi kat kak anis password tu? huhu.(ini disebabkan oleh adik ipar mama guna sebelum mama guna, dia masukkan id email tapi dia tu password apa yang dia letak...huhu.... mama bagi kat dia sebab ingatkan hset rosak sebab x leh on, rupanya bateri x masuk betul ja.... tinggal la hset baruku itu pada adik iparku sampai sebulan..sebab time tu beli kat kampung..)..

p/s: x sabar ni nak download semua setting...





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers