Selasa, 25 Oktober 2011

GIVEAWAY INDIANA BOUTIQUE

~sila klik banner untuk join~

p/s: korang kena join cepat2 tau... baru mama perasan yang hari ni due date GA ni... (nasib sempat...padahal dah lama terpandang entry tuh..cuma x da idea ja)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

InDiana BouTiQue



korang biasa masuk x blog ni?

TAK?????

korang RUGI!!!!!!

sebab blog ni, menjual tudung2 yang sangat gorgeos ok macam tuan punya blog tu...


puan Yanna (dah kawen ok...tapi still mantain jelita... jangan kaca bini orang okeis)



Antara koleksi tudung Indiana Boutique








suma tudung buat mama berpinau ja... kalu korang
nak beli, kena cepat, sebab tudungnya edisi terhad...
suma yang di atas dah out of stock...uwaaaa......
mama pon x sempat beli...


ni lagi koleksi pilihan mama... yang mama nak sangat...
tapiiiiii..... uwaaa..... mesti habis dijual...
maka, kita sama2 pandang ja la ea...

jom layanzzzzz

~
~
~
~
~






~tuan punya blog yang jadi model tudung ini... sungguh cantik kan?~

korang nak tambah lagi keseronokan di blog indiana boutique?
sila ke

http://www.indianaboutique.com/search/label/CARA-CARA%20PEMAKAIAN%20SHAWL

sebab ada diterangkan cara2 pemaikan

shawl yang sangat best...

simple ja... try la...

disamping anda memborong

koleksi tudung yang meletop ni

korang tunggu apa lagi?

cepat2 klik laju2 kat

InDiana BouTiQue



p/s korang jangan risau sal bab tipu menipu ni sbb Indiana Boutique dah didaftarkan bawah SSM... ditanggung halal dan tiada penipuan internet...



~PLEASE... dengarlah luahan hati anakku ini..ehe~


 


 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers