Isnin, 24 Oktober 2011

info mengenai 'sape nak fm foto free' (perhatian!!!!)

salam... minta perhatian pada blogger kesayangan mama.... mayb korang tersalah pandang pada entry mama... sebenarnya mama bukan buat contest ni...mama cuma peserta contest ja... mama x anjurkan contest Sapa nak FM Foto Free!!!....sory kalau entry mama buatkan korang suma salah faham... pagi2 buka dashboard, tengok2 banyak mesej yang nak join... sila amik maklum ya... ni link yang betul

http://lakaranhatii.blogspot.com/2011/10/sape-nak-fm-foto-free.html

p/s: ingat nak komen secara personal ja kat blog korang, tapi memendangkan banyak blog yang mama x leh buka@komen, so mama buat entry la lagi senang.... harap maklum yer....

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




2 ulasan:

fieda berkata...

ooo..ada yg salah paham ye..

Zie berkata...

Saya rasa ada seorang blogger ni dia tersilap masukkan link kontest lakaran hati kT Banner dengan entry blog awak... saya pun dah nak terkena selamat dapat kesan awal.. so tukar cepat-cepat...masa tu dah terpublish...

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers