Selasa, 11 Oktober 2011

Mencari Lori Terpakai

Salam semua... kenapa la hari ni mama rasakan hari yang sangat membosankan? Mama pulak kerja bahagian jenis 'kerja bermusim'... so waktu bukan musim dia, dok ja dalam opis layan internet sampai pecah otak x tau nak surf apa dalam internet nih... kawan2 bagi idea kat mama, apa leh mama buat dalam opis ni... benci dah dok saja dalam opis... bila time ada keja, benci keja pulak..ehe....

berbalik pada tajuk mama (dah terlari tajuk jauh nih), ada x sesaper kawan, sedara mara, family tak pon jiran yang nak jual lori 5 tan yang terpakai... bukan baru tau... (mahai nak mapos kalu baru)... body pulak jenis body papan tu... sila roger mama ek wahai sahabatku sekalian.... tq...

lori yang mama nak, macam kat bawah ni? calling mama k!


pict dari pakcik google

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





2 ulasan:

msz berkata...

salam saya ada nak jual lori 3 tan, hicom, 2010, tayar dan canvas baru. RM63 ribu, boleh refinance rm64 ribu. 60,000 kilometer, dalam keadaan baik. tak pernah eksiden. hubungi saya jika berminat. emel : msz.alhikmah@google.com

Tanpa Nama berkata...

saya ada nak jual lori hicom 3 tan tahun 2010 tayar dan canvas baru. rm63k, boleh refinance rm64k. kalau beli kat use car tentu rm70k ke atas. emel saya: msz.alhikmah@gmail.com

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers