Selasa, 1 November 2011

nak main TAG2 pulak lahhh......

di TAG oleh puan mimie, actually segmen ni just untuk merapatkan antara satu sama lain... jom la kengkawan join segmen ni... so mama ngan kepala mereng (sebab nak jawab soalan mencabar n nak buat soalan pecah otak pulak) teringin nak buat jugak... harap sapa2 yang kena TAG, sila jawab yerrrr..... selamat menjoinkan diri....

mula2 syarat2nya camni:::::::


 :Each person must post 11 things about themselves in their journal.
:Answer the questions the tagger set for you in their post . And creat 11 new questions for the people you tagged to answer.
:You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
:Go to their page and tell them you have tagged him/her.
:No tag backs.
:No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOUARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALL , TRUST, WITH ALL HONESTY) have to tagged 11 people.




 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


~11 THINGS ABOUT ME~
 
:: i am younger mother ::
::  love my family ::
:: suka jalan2 wif my family ::
:: love music ::
:: cukup x suka orang yang berlagak sombong ::
:: serabut kalau tengok umah berselerak ::
:: menciii ngan orang yang hipokrit etc: depan baik, blakang ngata ::
:: cukup mencii jugak ngan cicak ::
:: seorang yang baik hati, happy person ::
:: suka tidur...hehe ::
:: suka berangan2 dan memasang impian ::
 
 
 
 
~11 SOALAN DARI MIMIE~
 
  

1) berapa umur anda sekarang??
~ 24 tahun... sebaya mimie la...

2) 10 tahun yang akan datang,rasa² apa yang anda buat??
~ masih kerja dalam gomen dan mungkin ada perniagaan kot...uhuk

3) suka kawan dengan orang yang macamana??
~ panjang nih jawapan : suka kawan dgn orang yg ikhlas berkawan, x mengata belakang, sayang sebagai seorang sahabat, tak berlumba2 utk bersaing, dan menjaga perasaan antara satu sama lain.

4) suka tengok kartun tak?kartun ape??
~ suka jugak : chin chan

5) perkataan ape yang anda paling suka dengar dari pasangan anda??
~ i love you sayang, i miss you sayang (baru perasan skang dh kurang ucap...huhu)

6) binatang apa yang paling co0mel bagi anda??
~ kucing parsi... kiut sangat...

7) anda rasa anda hot takk..?kenapa??
~ tak kot, tunggu badan maintain dulu cam asal, baru nak jadi HOT..uhuk...

8) pakai hp apa sekarang??
~ sony ericson : XPERIA X10. (hadiah ja pon, x beli)

9) kalau waktu terlapang, apa yang anda buat??
~ layan anak atau keluar jenjalan

10) lepas bangun tidur, mandi dulu baru bfast ke bafst dulu baru mandi??
~ Bfast baru mandi...huhu...

11) sebelum tidur, basuh kaki takk??

 ~ x pon...huhu...
 
 
 
~11 SOALAN DARI SAYA PULAK~
 
1. Apa benda yang korang nak sangat beli (dalam target)
2. Binatang apa yang paling korang geli.
3. Percutian impian korang kat mana?
4. Korang rasa badan korang maintain, makin kurus atau terlebih? hehe..soalan cepumas
5. Sifat seorang sahabat yang korang sangat x suka
6. Korang nak anak berapa, dan jantina apa?
7. Hujung minggu korang selalu buat apa
8. Korang kerja apa skang
9. Korang tinggal kat mana skang? Kenapa tinggal situ?
10. Apa yang korang rasa korang perlu berubah?
11. Pasangan korang suka makan apa?
 
 
 
ok siap, mama nak TAG:
intan berlian
zie
my aisy
aya ariel
nieza
amiey lee
taufik maria
ameris
cik jatt
 
lastly rakan baru mama : balkish
(salam perkenalan ya)
 
 

6 ulasan:

amiey lee berkata...

huaaa kena tag heeee

KENA TAG JUGA

http://dvillahati.blogspot.com/2011/11/kena-tag-11-soalan-dari-fieda-11-soalan.html

nnti kta usahaakn jawapan tag tuk mama irfan gak ek.. merenggg gak nih

Balkish berkata...

salam perkenalan...
erk...kne tag la...
first time nk wt benda ni...
kalo slh hrp maap...

mimie.. berkata...

hahaha..kita serupa laa..bfast dulu..tghari baru mandi(kalau time cuti laa)hehe..tenkiu dear sudi jawab ^_^

ameris berkata...

alamakkk.... 1st time kena tag nie.
ok mama, saya cuba yer jawab tag mama irfan tu.

mama irfan berkata...

selamat menjawab suma....huhu

My Aisy berkata...

hehe...dah lama tinggalkan citer tag mengetag nih kan...ok insyaAllah nanti kita jawap...

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers