Khamis, 20 Oktober 2011

Sapa nak FM Foto Free!!!

~sila klik banner untuk join~


 
Antara syaratnya:

1. Mestilah follower blog ni
2. Taipkan "saya nak FM ni!" kat komen entry ni sahaja
3. nak buat entry pun boleh (tak paksa.. ) tp tinggalkan link supaya penyertaan di komen dikira 1 dan penyertaan buat entry dikira 1.. maknanya kalau ada dua2 kira 2 penyertaan la..
4. Pemenang atas CABUTAN bertuah
5. Hanya 3 pemenang di pilih.


TARIKH TUTUP penyertaan : 30 Oktober 2011
10 hari sahaja dari hari ini


Siapa yang bertuah akan menerima sorang 1 FM free gambar korang sendiri..
pemenang akan email kan i gambar mereka sendiri...
dan i order print n pos pada pemenang..

senang je kan...jom la pakat2 picit laju2 kat banner tu utk ke tuan punya blog tersebut...heheh... mama TAG semua yang baca entry ni... GOOD LUCK you alls!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2 ulasan:

@e_da berkata...

tq dear joining my GA.. gud luck!

IntaNBerliaN berkata...

haaa yeke... heheee sy dh slh faham la pulak... hahaa


ok2... thanks tau gtau saya :-)

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers