Khamis, 1 Disember 2011

3 Danish bertemu, 3 Sahabat berjumpa

hari selepas 2 danish berjumpa, sok tu pula mama buat perjumpaan untuk 3 danish bertemu pula.... al kisahnya kami bertiga dulu satu poli..iaitu mama, farihah n wani.... da lama sangat x jumpa pastu nak bemesra dengan anak kawan2 so terjadila perjumpaan 6 pasang mata antara mak dengan mak, anak dengan anak.... best kan? kami jumpa pon lepas maghrib... hujan lak tuh... tapi dengan hati yang berkobar nak jumpa member lama, mama, farihah dengan anak masing2 gerak gak ke kuarters JKR di taman angsana.... sungguh gembira mama bila melihat teman mama yang sorang ni mulakan perniagaan kecil2 di depan rumahnya... suami dia buat berniaga burger iaitu 'danish burger' (sempena nama anak dia)... dapat la mama merasa burger telur yang dibuat khas untuk kami... yang si kecik pula dihidangkan roti+telur... habis satu umah bersepah disebabkan anak2 kitaorang... sory ya wani...huhu....

macam2 kisah dulu dan skarang terkeluar dari mulut kitaorang... gamat satu rumah sama lebat ngan hujan diluar... member mama yang sorang ni iaitu wani  ni seorang yang amat ramah... x kering gusi kami bila bersembang ngan dia... anak2 pon heran tengok kami....kuikuikui.. memang best la jumpa ngan korang berdua....

bila sembang panjang terkeluar la kisah2 yang best dan x best di dengar.... mama terkilan sesangat kalau bila usia camni, masih lagi nak berperangai cam zaman2 remaja dulu... suka gaduh2... suka dengki mendengki.... come on la.... dah ada anak pon, x kan masih ada iri hati, perasaan hasad dengki lagi kot... mama tumpang gembira dengan kebahagiaan korang, kenapa kau masih x puas hati ngan semua orang yang mempunyai kelebihan skit dari kau? kita kan ada kelebihan dan kekurangan masing2?... kita bukan makin muda, makin tua... ada paham? ka x da paham? x da paham ikut kau la.... ada aku kesah...hehe...nasib aku dok jauh... ko bukan tau kisah hidup aku pon... pada kengkawan ku sekalian, harap bersabar yer...huhu

udah la merepek mama oiii...heheh... jom layan gambar ciput yang mama amik.... syok sangat bersembang, sampai lupa nak tangkap gambar ramai2.... cekidout...


~time ni danish ketiga x sampai lagi... ada umah maktok dia~


~sory la wani oiiii gambar aku edit sampai camni... sbb aku nak gak taruk pict ni...huhu~


~danish baru sampai~


~danish junior nangis, danish lain tengok ja...huhu~


~si comey yang sangat taksub ngan rambut orang ^_^  ~


~bye danish, len kali kami datang lagi yer...nak makan burger free lagi...hehe~

*prasan x gambar mama x da? cehhh geram tul..huhu*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p/s tringat x korang zaman gaduh dulu? cam apa lagi kn? hehe..lawak tul
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers