Selasa, 22 November 2011

adrenalinku laju sepanjang tempoh itu


 assalamualaikum dan selamat pagi semua... pasti bangun pagi ni dengan hati yang berbunga seperti bunga di taman... kemenangan harimau muda menundukkan garuda adalah satu kenangan manis bagi semua rakyat malaysia... mama yang jarang tengok bola pon boleh terpacak di depan tv tanpa rasa mengantuknya... korang percaya x? laju ja adrenalin saat menonton perlawanan bola tersebut.... kalu korang nak tahu, mama ni jenis tidur malam tepat pada waktunya... dalam pukul 10 mama dah ngantuk sangat dah... bagi la kat mama cita best camna pon, mama selamat melayari mimpi dah... selalu mama terlepas maharaja lawak sebab mata x leh buka dah... tapi penangan bola ni dasyat sungguh la... mama pon cam x pcaya ja mama leh stayback sampai kul 12....

suami mama lagi dasyat... bekas pelajar sekolah sukan (main bola sepak) ni punya excited sungguh.... anak tengah tido pon x ingat dunia dok jerit, kadang2 marah.... yang mama nak tergelak sangat, time penalti dia boleh tengok bola sambil kaki di atas, kepala di bawah... ntah la... xcited campur takut campur macam2 la yang buatkan dia tonggeng terbalik camtu.... nak tegelak pon ada...

mama tengok bola melalui astro... so lambat sket dari penyiaran bola dari tv biasa... time penalti la yg paling lawak... bila time nak masukkan gol ja, dengar suara dari tingkat atas dulu.. kalu diaorang jerit tu maknanya gol la... skali tengok memang betul.. yang best gol akhir la (gol penentuan)... time penjaga gol indon dapat tampan bola, ingat dah x da rezeki dh, pastu dengar jeritan dari tingkat atas, tengok2 bola tu golek masuk gawang... fuhhhhhh memang best la game kali ni...

mama x suka tengok harimau muda start bila kuar cita kontroversi apex.... skang ni mama cam x mau ungkit2 balik kisah dia n akan sokong harimau muda sampai bila2.... x sabar nak tengok perlawanan depa rabu ni menetang syria....huhu... pagi ni sampai opis pon dengar radio semua ceritakan pasal bola... bila dengar diaorang pasangakan lagu bola ja, terus hati ni rasa semangat lebih ja... biasala... sapa x banggakan bila maruah kita dapat dipertahankan...

p/s cukup x suka pemain indon yang suka cari pasal tu...pemain jersi 24... nama dia diego marcell kot... gerammmmmm ja.... perasan hensem la kot buat rambut camtu....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i,m proud 4 u harimau muda, chaiyok
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4 ulasan:

mimie.. berkata...

yeahh..harimau muda is the best!! :P

amiey lee berkata...

samala mcm tgk citer hantu aja..smpai tutup muka hahahahhaa

dwaty berkata...

yup.... setuju... si trojan tu... menyampah... kan best kalau dia dapat kad merah terus... tapi pengadil tu macam berat sebelah jer...
tak pe.. janji menang...

mama irfan berkata...

a,ah pengadil macam berat sebelah ja... tapi nasib malaysia menang...huhu

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers