Selasa, 15 November 2011

Bila rumah dah sunyi...

Salam suma... pagi ni mama nak cita keletah si irfan malam semalam... sejak dua menjak ni, mama perasan, kalau dia boring atau mama x main ngan dia, dia akan mula start nak meragam... buat2 nangis depan mama.... habis terbantut kekusyukan mama nak layan cita korea feberet mama... mama pon main la ngan dia... boleh pulak dia gelak2... tadi bukan main merengek... bila mama start nak tengok tv balik, dia pon start protes... aduhai anakku sayang... boring ek? bukan x da mainan dia kat umah... belambak... tapi ngan mama gak dia nak main.. x mo main sorang2.... hari ni ingat nak beli mainan la kat si budak tecit ni... hope dia ada la permainan baru utk dia main... (babah mama nak duit yer...hehe)...

semalam mama rasa sunyi sangat2... mama rasa, irfan pon rasa camtu kot.. ya la...3 hari lepas ramai orang kat umah...semalam mama berdua ja... babah balik lewat malam semalam.... sampai irfan tido baru babah balik... hujung minggu lepas maktok n mak chaq irfan datang spent time kat umah, bukan main seronok dia... seronok la dia sebab banyak orang boleh layan n ikut kehendak dia... dia la jadi putera dalam umah tu... huhu.... mama perasan bukan main mengada dia depan maktok n mak chaq dia... jap2 nak soh maktok/makchaq dukung... jap2 main lentok kat bahu diaorang... kat mama x mau pulak... geram ja tengok dia..... tambah pulak ada adik (anak makchaq) , jenuh sekat dia dari kacau adik dia... hrnmmm... dalam pikiran, nasib irfan x da adik skang ni.. kalu x, pengsan ngan kerenah dua orang nih..huhu....

bila 3 malam berturut ada orang mai umah, hari isnin rasa sunyi sangat2.... irfan pon mula nak meragam... x pa sayang... malam ni, kita main puas2 ek... sampai kita dua penat... semalam mama letih sangat2.... x larat nak main lumba2 ngan irfan...huhu...just teman irfan main ja... sampai cucur yang babah minta pon mama x buat... mama tertidur skali ngan irfan... to my hubby, malam ni mama buatkan ek... sory.....

~kakak mama a.k.a mak chaq yg dtg umah mama (sedang sendawakan mikal)~



~irfan dengan muka boring..huhu~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers