Khamis, 24 November 2011

Budak sekarang x tahu malu

meluat dengan entry yg budak ni post dan gambar tayang body dia... padahal baru SPM... sedarlah dik ooiii... x malu ka post entry camni.... *nasib la kalu hang baca blog akak ni*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



8 ulasan:

MamaRayyan berkata...

ish3x dasat toi....mkin teruk dak2 skang

mama irfan berkata...

tu la... dah x malu nak sembang camtu.... siap ada orang like lak tuh...

mimie.. berkata...

hish..yg tu ada kat fb anis ke??memang tak senon0h betul..baru spm tu..ni la punca utama kes buang bayi ni..ee takde rasa malu ngn takut langsung!!pegi post kat fb lak tu..eiii geramnye!

mama irfan berkata...

a,ah... budak dekat kampung anis... ntah la... dah banyak kali dia suka post camtu.... cam nak gtau kat mak dia ja...huhu

mimie.. berkata...

bagitau je..lagi senang kalau print ape yg dia post kat fb dia tu, pastu bg mak dia baca..(tp kang pengsan plak mak dia kang hihi)

mama irfan berkata...

haha... takut mak dia pengsan lak kang... x brani la...

amberhunn berkata...

itula budak2 zaman sekarang.haish!

amiey lee berkata...

nauzubillahiminzalikkk

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers