Jumaat, 11 November 2011

Family Mama Datang Umah



Hari ni rasa best ja sebab mama dapat berjumpa dengan ibu kesayangan mama... dia n kakak mama akan mai umah petang ni... rancangannya untuk bermalam rumah mama sampai ahad ni.... Kakak mama sorang2 dok KL ni sebab suami dia keja di penang? kesian kan kat dia? Nak wat camna, hidup mesti teruskan jugak... Sementara suami dia nak cuti nanti (suami dia cikgu) time cuti skolah, ibu mama la yang setia menemani beliau n mengasuh anak beliau yang sangat comel itu....

Minggu ni suami dia x balik KL, so kakak mama n ibu mama nak datang la umah mama... best kan bila family kita nak datang umah....  (padahal kat umah tu sedang di bom oleh anak mama...kihkihkih...)..
x sabar nak jumpa anak mama lagi sorang tu.. si mikail bam bam... nak gomol itu budak puas2... cayang dia....


p/s: balik ni sepert biasa nak singgah pasar malam la, beli barang basah +makanan sket2... harap x ujannnnnn.... (HOPE)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



2 ulasan:

Balkish berkata...

Family kis pun dtg umah gk...
sbb Irsyad demam...onthespot atok & nenek Irsyad dtg Putrajaya,...sronok ble family ada kt umah...xsunyi...

mama irfan berkata...

dok putrajaya gak ka? mesti best kn kalu parent kita dtg umah?huu

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers