Khamis, 17 November 2011

Jalan2 Cuti-cuti Malaysia (Family Trip)



Hujung tahun camni banyak family yang adakan percutian keluarga... termasuk la family mama.. yang bestnya, family blah hubby mama suma join skali dalam trip ni... mesti meriah kan? rasa x sabar ja nak pergi jalan2 makan angin.... kami rancang pada awal bulan 12 nanti untuk bercuti di port dickson.... pada 3.12.2011 tu ada kenduri saudara blah suami mama kat port dickson jugak... so, sambil menyelam minum air la.... hehe... pada tarikh tu jugak opis mama da buat team building kat port dickson jugak... huh nasib la mama x tulis nak p dalam borang tu... dalam kepala ingat irfan ja... sapa nak jaga dia kalu mama p sana.. dah la buat time cuti... tambah pulak mama still BF irfan lagi.... x teringat yang tarikh tu adalah tarikh yang sama dengan family trip mama...  huhu... rasa cam rugi ja x dapat join teman2 opis mama p team building tuh... mesti best kan? x pa la... x da rezeki mama nak join... harap korang pon bergembira di sana ya....

bilik suma dah siap booking.. (nasib masih ada kosong lagik)... tinggal nak bertolak p ja..ehe.... pada saudaraku sekelian, nanti kita jumpa ya... actually mama tempah apartment pada percutian kali ni... sebab keluarga mama kan besar... rasa membazir kalu amik bilik sorang2.... huhu... nak tau nanti mama akan stay kat mana nanti di port dickson?  tadaaaa.....


::TIARA BEACH RESORT::

april1024x768

march1024x768
harap2 percutian kali ni adalah percutian yg x dapat dilupakan...

p:s x sabar nak bagi irfan mandi kolam...kena ingat la nak bawak pelampung dan swimming suit irfan.huhu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



4 ulasan:

Munnafendy berkata...

slmt bcuti ye kak =)

mama irfan berkata...

thanks munna....

mimie.. berkata...

wahhh dah ada plan rupanya dia ye..
eh tapi kat tiara tu siyes best taw tempat dia..dah penah pegi dah dulu..sewa apartment gak..rasa taknak blk pun ada hehe..slamat bercuti sahabatku ^_^

mama irfan berkata...

thanks... ni bertambah x sabar nak pergi nih... huhu... nanti kita sama2 taruk pict ya... hang pict g team building, aku pict g tiara..kuikuikui

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers