Selasa, 22 November 2011

Jalan2 @ Maternity & Children Expo, Mid Valley

Hari ahad lepas kami sekeluarga gerak ke mid valley... ingat nak pergi awal la.. skali tup2 selesaikan kerja umah dah kul 10 dah... siap2 lagi, kul 10.30 baru kami gerak ke sana... tujuan mama nak g awal (sebelum kul 11), ingatkan nak masuk acara yg dijalankan... tapi sampai ja suma acara dah tutup untuk pendaftaran dah... keciwa betul mak....huhu.....

sampai ja mid valley, time nak cari parking punyalah seksa... rasa pening dah dok melilau sana sini untuk cari parking ja... dekat stgh jam pusing2 dalam tuh... yang geram, dekat luar tulis parking 100 lagi kosong, masuk parking, satu lot pon x jumpa... hampeh tol... si suami dah tension dah... dia cakap kalau lagi skali pusing x jumpa gak, kita bayar parking pastu balik... rasa kecewa ja... nasib kami lah, skali lagi pusing, tup2 ada parking... tu pon berebut ngan kereta lain... nasib kami yg dapat....alhamdullillah....

masuk ja expo, masyaAllah... orang punya la ramai.... nak jalan pon bersesak2... pesen mama ni, kalau org ramai camni, mula la mata pon x lekat... nak beli pon jadi x nampak barang yg nak beli... trus mama x beli apa pon barang....gerai yg mama nak singgah pon x jumpa2... mama hanya daftar kat kaunter pendaftaran ja...time mama mula2 sampai...dapat la goodies bag... dalam tu ada gift ngan voucher...nak masuk acara dh tutup..sedihnya......


~Pertandingan mewarna~


~Suami mama sedang menunggu mama yg tengah menyusu irfan (kenai x yg mana satu? kihkih)~


~selamba ja mama masuk kawan pertandingan pastu nyusukan irfan~


~ini la goodies bag tuh jika anda daftar~


~gift yg ada dlm goodies bag~


~botol ni hubby mama dapat sebab dia aply kerdit kad... just amik hadiah ja pon cam biasa..hrmmmm~


~CD editing photo yg mama dapat... x tau function dia camna sbb x guna lagi pon (but promotion dia menarik gak untuk buat album)~

SEKIAN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 ulasan:

amiey lee berkata...

Opismate masuk contest ibu menawan - pregnant nye..heee

mama irfan berkata...

menang ke? hehe.. best la dapat masuk

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers