Selasa, 1 November 2011

Jawab TAG dari amiey lee

di TAG oleh si cantik manis amiey lee.... mama nak jawab lahhh...

1- Jenis sukan yang paling digemari dn kenapa suka sukan tu?
~hoki, sebab dulu wakil sekolah n sangat minat dengan permainannya~

2 - Atlet yang paling disukai (tak kisah dalam atau luar negara)?
~Lee Chong Wei, sebab dia atlet yang paling banyak mama tonton game dia~

3 - KERETA PERTAMA(jenis) yang korang naik? kereta sorong/troli tak diterima ye....hahahahah
~kereta PAM84, x ingat jenama apa, tapi kereta lama la, tu kereta pertama abah mama~

4 - Pertama kali tengok wayang..umur berapa & dengan siapa?
~tingkatan satu kot, x ingat la...ehe...

5 - berapa banyak koleksi jam tangan yang korang ada?
~mama ada dua ja, x banyak, tapi hanya pakai satu ja, satu lagi x minat nak pakai~

6 - berapa pasang kasut dalam kereta korang?
~setakat hari ni, ada 7 pasang kasut, 4 kasut mama (termasuk 1 selipar), 3 kasut anak mama~

7 - siapa ARTIS yang korang paling suka & kureng suka.. ;p
~paling suka: faizal tahir,edward pattinson, , x suka: mimiey, rosnah mat aris ~

8 - boleh hidup tanpa handphone tak?
~x boleh rasanya sbb family mama dok jauh~

9 - apa benda paling wajib dibawa dlm handbag selain IC/LESEN/DUIT?
~kamera, minyak wangi, tuala kecil, beg serbaguna~

10 - Pernah jumpa pelanduk dua serupa korang tak??? muka sama ngan korang..tapi bukan adik beradik, kembar atau sedara mara...
~penah, time kecik dulu, Penolong kanan panggil mama ngan dia TWIN, tapi mama rasa kami x serupa mana pon~

11 - Apa korang akan buat kalau masa tgh drive tu tetiba tayar pancit?????
~x penah rasa lagi pon pengalaman tuh... harap x kan jadi la... amin~



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





Tiada ulasan:

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers