Selasa, 20 Disember 2011

19/20.12.2009 tarikh perkahwinanku

mama selalu baca blog orang yang umumkan hari annyversary diorang dalam blog... tapi mama ja yang x sempat nak update dalam blog tarikh annyversary mama cuz hari annyversary mama jatuh time mama cuti raya... almaklum la time balik kampung, masa nak berinternet ni agak terhad... mama miss time tu... x sempat nak ucap bagai kat si suamiku yang tersayang.... huhuhu....nak updated dalam internet pon da lupa sampai da lama sangat... mama pon jadi malas nak update...


tapi sempana tarikh hari ni dan semalam, tarikh perkahwinan mama, mama pon nak update la sket2... huhu... mama nikah pada raya puasa yang ke 5 iaitu 5 syawal bersamaan 24.09.2009 (hari jumaat).. dan majlis perkahwinan kami dijalankan 3 bulan selepas itu iaitu pada 2 dan 3 muharam iaitu bersamaan 19 dan 20.12.2009... majlis untuk pihak perempuan pada 19 dan pihak lelaki pulak hari berikutnya....belah perempuan tema coklat, belah lelaki pulak tema biru turqoise...

semalam, sempena nak mengingati majlis perkahwinan kami, kami sekeluarga makan2 sket kat luar...nak celebrate la katakan... huhu

apapon untuk suamiku yang tersayang, mama nak ucapkan terima kasih kerana berada disamping mama selama ni time susah mahupon senang.... sanggup berdepan dengan kerenah isterimu ini selama ini dan mama harap ia akan berterusan sepanjang hayat kita.... moga perkahwinan kita sentiasa diberkati dan dirahmati Allah, bahagia selalu, kekal ke akhir hayat.... moga kita sentiasa dimurahkan rezeki, dan mendapat kehidupan yang bahagia hingga ke akhir hayat....amin....

hanya tu luahan mama dan doa mama untuk perkahwinan kita... (x cedok lain tau!!!hehe)... mama bukan ahli puitis untuk cipta ucapan yang sangat indah... cuma mama harap perkahwinan kita tetap indah dari muda sampai ke tua..insyaAllah....

~ni hantaran dari pihak perempuan (mama buat sendiri tau)~


~ni pulak hantaran pihak lelaki (sebenarnya 2 lagi hantaran x da sbb time kenduri, mak mentua mama simpan mana x tau...cari x jumpa)


~pengantin sampai rumah pihak perempuan~



~bersanding~



~atas pelamin~



~makan beradab~



~sesi photo atas katil~



~with my sister n my brother~



~like this pict~



~berarak ke rumah pihak lelaki~




~sesi bersuap~



~bergambar satu keluarga dengan abah n ibu mama (kurang sorang adik ipar mama)~



~pict atas katil~



~my goodies bag (like this)~

p/s dah 2 tahun masa ni berlalu... sekejap ja kan?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


10 ulasan:

MamaRayyan berkata...

Hepi anniversary to both of u :)
Moga bahagia selalu n dikurniakan anak2 yg comel mcm irfan ^_^

mama irfan berkata...

amin...thanks mamarayyan...

nurr f@!sha f@t!h@h berkata...

as salam...happy anniversary dear...
semoga ikatan cinta & kasih sayang yg dibina berkekalan hingga ke akhir hayat..AMIN

XLAMA LAGIK irfan DAPAT ADIK LA TUR...keh3

Ryha Feyzal berkata...

Wah...seronoknya!
Rugi tak pi.
Tahniah, dah 2 tahun dah.
Rasa macam sekejap je kan.
Tapi akad nikah bulan 8 kan?

Azi berkata...

happy anniversary...
cantik hantaran mama buat...azi pn hantaran buat sendiri...

mama irfan berkata...

ummi fatihah: amin... thanks dear ;)

ryha feyzal: thanks ryha... mama nikah bulan 9, 24.09.2009... a,ah rasa sekejap ja... tup2 da ada anak..he

azi: thanks.... rasa puas kan kalau hantaran kita yg buat sendiri...

syud berkata...

Happy Anniversary to Anis & jan...semoga berkekalan hingga ke akhr hayat..dan moga irfan dpt adik bnyk2..heheh

mimie.. berkata...

happy anniversary anis :)sama rupanya tarikh kita ye hihi..tp anis yg nikah dulu laa ^_^

mama irfan berkata...

syud: thanks kak..moga mia pon cepat2 dapat adik yer...hehe

mama irfan berkata...

mimie: thanks mimie... hang nikah bila mimie?

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers