Rabu, 21 Disember 2011

celebrate @ SABA, Cyberjaya

Assalamualaikum dan selamat pagi suma... Harap pagi ni korang dalam keadaan ceria hendaknya... x mo sedih2 nanti cepat tua..kihkihkih....

Semalam mama da cita kan mama da kuar untuk celebrate majlis perkahwinan mama kn? actually mama tringin sangat nak makan nasi arab.. so papa pon ikut la kehendak bini dia ni...huhu...lepas mama balik keja, babah dah suruh siap cepat2 sbb dia skang da nak sampai umah... cepat2 mama siap2 last terkena jugak... punya la lama tunggu kat lobi bawah umah, mama pon call la babah rupanya dia masih ada atas highway... geram ja rasa.. mdah terlepas nak tengok cita korea feberet mama...huhu..

~bergediks with my son (alamak muka irfan nampak sket ja)~






~si budak tenit ni reja kacau babah dia tengah drive~



~sempat posing sambil babah tengah drive~



~skang pandai dah senyum kalau suruh senyum ~

~sempat ngorat kakak di belakang~



~minum air, alhamdullillah skang suka minum air~



~suap pulak babah dia minum~



~posing lagik~



~order lamb kabshah dan chicken kabshah (mama minat chicken grill tapi da habis, geram ja rasa)~



~irfan kalu x mo dia meragam, kena rasuah dia dengan bagi dia makan sendirik~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


4 ulasan:

fieda berkata...

seronok nmpk family ni...

intan_blur berkata...

sedapnye...suke ifan jln cari makan.. ;)

Zie berkata...

cantik dia tayang gigi...

mama irfan berkata...

thanks suma ;)

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers