Rabu, 28 Disember 2011

Family Trip @ Melaka (part 1)

Minggu lepas cuti raya krismas, mama ngan family mama ramai2 gerak ke Melaka... Sampai di melaka, jalannya sangat la sibuk... jem sungguh..tapi sangat sabar untuk sampai ke destinasi..huhu...perjalanan yang sangat happy ni sampai pukul 1 pagi baru sampai rumah di putrajaya...  Suka bila ramai ngan family jenjalan macam ni... jom layan pict di bawah...sila jangan muntah k..hehe

~dlm keta, posing dulu~



~irfan da pandai senyum ket kamera bila orang sebut 'smile'~



~irfan with mak lang n maktok~






~da smpi melaka~



~mama with irfan~



~jenjalan berpimpin tangan with tokwan n maktok~



~skang di melaka banyak dah beca yang cantik2 n bom bom(bunyi lagu)~


~tokwan rajin dukung cucu kesayangan dia...hehe~



~sempat lagi maklang tuh~


~kena denda duduk dalam sling beg..klu x keja nak kalan merata ja...~



~maklang~



~paksu~





~my happy family~




~irfan keboringan~



~sayang kamu kuat2~



~maktok n tokwan da letih berjalan~



~atas bot menyusuri sungai melaka~



~akhirnya dapat kami sekeluarga naik selepas beratur hampir 2 jam (nyesal beli tiket dulu baru prasan punya ramai orang dok beratur)~



~view yang sangat menarik sepanjang 45 minit atas the cruise~


p/s next entry mama publish restoran yg sangat cantik....wah..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2 ulasan:

MamaRayyan berkata...

suke la irfan mama bwk jenjalan eh :)

iizla berkata...

wahh bestnya irfan jalan2.. sy pon teringin nak wat family trip ke melaka, tapi masih tak kesampaian. kesian kat zarif kecik lagi, kerap menyusu pulak tu..

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers