Selasa, 27 Disember 2011

Hadiah dari InDiaNa BoUTique Dah Sampai!!!!! TQ

Assalamualaikum dan Selamat pagi semua!!!! Moga anda semua happy masuk keja hari ni (padahal mood tengah cuti lagik..huhu).. hari ni mama nak shared hadiah hasil GA yang mama sertai di blog Indiana Boutique.... sila tekan SINI untuk lihat entry tersebut..Actually mama dapat rabu minggu lepas lagik... tapi x sempat nak publish entry... mama ingat nak try pakai dulu hadiah tu baru nak update entry... nak kongsikan camna selesa or tak tudung dari Indiana Boutique... jom lihat apa hadiah yang diberikan oleh puan yanna yang gorgeos tu pada mama...

tudung hitam silver yang sangat cantik... rasa diri cantik ja bila dapat pakai this tudung... wah....



Tudung silver yang dah lama mama aim nak rembat satu... tapi still x jumpa yang berkenan, mujur dapat hadiah dari GA Indiana Boutiqe... suka sesangat...


~baju yang dibeli khas oleh puan yanna untuk hadia GA nya.... dia beli dari thepoplook.com (sila terjah untuk lihat koleksi mereka) baju ni mama x try pakai lagi...



~hadiah simple pelengkap semua hadiah di atas... suka sangat..thanks~

PENDAPAT MAMA:
Tudung dari koleksi Indiana Boutique memang sangat cantik dan selesa untuk dipakai... rasa menyesal dari dulu x penah nak beli tudung di Indiana Boutique...(Sbb asyik Sold Out ja)... Mula2 rasa risau jugak sebab muka mama kan bulat, takut nampak lagi bulat ja bila mama pakai... tapi ini terus terang mama katakan yang tudung tersebut langsung x jadik camtu... elok ja terbentuk atas kepala mama... buat sesapa yang baca entry ni, sila la percaya cakap mama... mama x tipu...
p/s sumpah lepas ni mama akan beli tudung dari Indiana Boutique buat koleksi...huhu

TARAAA.......

~cantik kan tudung yang mama pakai? sila angguk..hehe~

lastly sapa yang nak beli tudung yang cantik2 sila la terjah

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


8 ulasan:

Yanna berkata...

thnx mama irfan...haa.cntik tudung tu sis pakai :)
ade masa nnt jenguk2 la blog tau...:)
tq sis..

Ila berkata...

wah,bestnyer dapat hadiah..cantik2 plak tu

Azi berkata...

wah banyaknya dpt hadiah...lawa lawa...

fieda berkata...

wow..bestnyer hadiah..

intan_blur berkata...

wahhh bestnye dpt hadiah..
congrats ye..;)

mama irfan berkata...

thanks suma... ;)

MamaRayyan berkata...

wah banyaknyer hadiah...cmner leh x tau ni..huhu

mmg cantik ^_^

mimie.. berkata...

bestnyee hadiah tuu...tahniah mamairfan.. ^_^ mana ada bulat laa..ok jer..

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers