Rabu, 21 Disember 2011

Lovely In Laws memang Best

Assalamualaikum dan selamat pagi pada korang suma yang sudi singah blog mama yang buruk nih..hehe...Hari ni mama nak cita satu drama korea yang sangat best n tiap2 hari lepas mama balik keja akan menunggu depan tv sbb nak tengok konflik keluarga dalam cita nih.... Sesapa yang ada astro Byond mesti dapat kan channel free 393? channel 393 khas untu cita korea ja... tapi mama sempat tengok cita korea time lepas balik keja ja... pastu dah x bleh nak tengok dah sebab terpaksa berkongsi TV ngan babah irfan... huhu....

Cita ni walaupon hero n heroin x la sehensem n secantik artis korea yang lain, tapi plot dan jalan citanya sangat la best.... Cita ni mengisahkan konflik keluarga... apabila si perempuan baik ni sentiasa dibelenggu oleh  seorang perempuan yang jahat... sejak zaman sekolah n dah berkahwin, perempuan jahat ni x abis nak mengganggu hidup perempuan baik ni...

time zaman sekolah, perempuan jahat ni rampas kekasih dia n suka buli dia memandangkan dia anak pemandu kepada ayah perempuan jahat ni... kiranya perempuan jahat ni anak orang berada la... pastu bila perempuan baik ni da kawen, kebetulan pula perempuan jahat ni jadi kakak ipar dia... dia asyik kena buli ngan perempuan jahat ni, ibu mertua (yg sgt sayangkan perempuan jahat) dan adik iparnya... kesian kn?

skang cita da sampai kat perempuan baik ni dalam proses nk minta cerai ngan laki dia sbb da x tahan kena buli oleh keluarga mentua dia.... best wooo cita ni....


~yg pakai baju pink ni la perempuan jahat tuh~


~ni la perempuan baik tersebut bersama kekasih pertama dia yang dirampas oleh perempuan jahat (dengan cara memasukkan dadah dlm minuman laki tu..jahat kn?)


~ni family perempuan baik bersama family dia (skang dlm proses penceraian dlm cita tu)~



~ni laki perempuan jahat merangkap abang kepada suami perempuan baik (abg ipar)~



~perempuan baik vs perempuan jahat~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



1 ulasan:

Anah berkata...

best sangat, tiapkali tengok cerita ni rasa menggigil geram kat Joo Ri ngan mak si Gang Min tu.. suami anah pun sama naik tengok crita..hehehe..xsabar nk tunggu petang

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers