Jumaat, 9 Disember 2011

Plan Hari Nie???



Entry ni ditujukan khas untuk teman opis mama jugak.... Biasanya setiap hari jumaat, (rehat kan panjang) mama n teman opis mama together merayau tanpa tujuan a.k.a keluar berjimba release tension di shoping complex (selalunya lah)...

pada kengkawan ku sekalian, k.rose, mimie, dan  kinah da planning ka hari ni nak g mana2? cepat mesej dalam blog ni sebelem eden amik keputusan balik umah n tido...zzzzzzz

** bajet member aku jauh sangat ja nak bertanya...hehe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



3 ulasan:

mimie.. berkata...

haha...macam takleh nak col je tanya..ketuk dinding pun boleh dengar la dari sini hihi..alaa arini cam takde mood la nak kuar..ada plan nk ke mana2 ke?

nurr f@!sha f@t!h@h berkata...

ntah aku ikut jerk....tanya rose...

MamaRayyan berkata...

x tau la nak pegi mane......ikut jerr

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers