Khamis, 2 Februari 2012

Promosi baju baby

mama ada nak share ngan korang satu blog ni... actually blog ni blog baru... blog ni menjual baju baby dengan harga yang cukup berpatutan... blog ni dibina oleh kakak mama yang baru nak blaja bisnes blog di internet... mama doakan bisness kakak mama berjaya dalam apa jua bidang yang dia jalankan...

pada korang suma, mama harap korang support yer... kalu da yang berkenan jangan malu untuk bertanya dan membeli.... happy shoping ya pada suma.... ni baju yang kakak mama jualkan atau terus saja ke blog beliau n seterusnya jadi la follower blog My Little Caliph Baby Cloths

BUSHA PP PANTS


1 Pcs = RM12

Size : 80,90,95

Order Code =
BP1
BP2
BP3
BP4

SOLD OUT
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

CARTER ROMPERS

 Carters Rompers A

(5 Pcs Boy Set)
1 Set = RM32
Size: 3,6,9,12m 
Order Code =
A1
A2
A3
A4
A5
A6
A7
A8




 Carters Rompers B

(5 Pcs Boy Set)
1 Set = RM32
Size: 3,6,9,12m 
Order Code =
B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
 B8


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 

JUMPSUIT CARTER



Order Code : HY 1455
1 pcs = RM25
Size: 3,6,9,12m

Order Code : HY 1466
1 pcs = RM25
Size: 3,6,9,12m
Order Code : HY 1477
1 pcs = RM25
Size: 3,6,9,12m
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JUMPERS CARTER

Order Code : CB007
1 pcs = RM23
Size: 6,9,12,18,24m
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BUSHA PP PANTS STRIPE

1 Pcs = RM10

Size : 80,90,95,100
Order Code =
B1
B2
B3
B4
B5


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BABY COTTON TIGHT

1 Pcs = RM10

Size :
70 (0-3 M)
80 (3-6 M)
90 (6-12M)
Order Code :
T1
T2
T3
T4
T5
T6
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KOREA HAIRBAND

1 Pcs = RM15

Size : Free Size
Order Code =
M027 : Beige, Red, Orange, Brown

BEIGE STILL AVAILABLE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

7 ulasan:

MamaRayyan berkata...

amin...mudah mudahan bisnes berjalan lancar....:)

jom borong ramai2 ^_^

dwaty berkata...

alahai comelnya...

Alycia berkata...

tq for sharing.. skrg ni sng beli on9 jer kan.. jimat masa & tenaga ;)

wahida berkata...

comel semuanya...geram je tgk...

iizla berkata...

mama irfan, nak beli CB007 size 9m. available lagi x?

~izan~ berkata...

salam dik.. akak dtg nak bagitahu ada sesuatu utk awak kat latest n3 akak..

dan

nak ucap semoga berjaya bisnes kakak ni.. =)

noor berkata...

cute semuanya kan

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers