Khamis, 12 Januari 2012

Boys Over Flower


baru ja habis layan cita korea nih... menyebabkan keja opis mama x setel, blog x update, n di umah dok teringat ingat ja... huhu....

cita mengisahkan empat orang budak lelaki kaya yang digelar F4 sangat nakal di sekolah dan digilai oleh semua pelajar perempuan ... suka membuli pelajar lain  sampai da satu budak nak bunuh diri sbb kejahatan diorang.. diorang belajar di sekolah SHINWA yg terdiri drpd suma pelajar yg kaya shj.

muncul satu perempuan ni yang buatkan kump F4 x tentu arah selepas puas dibuli oleh kump F4 pon dia still x mengalah smpi last skali 2 orang dari kump F4 ni jatuh cinta kat dia... girl ni orang miskin yg dpt peluang belajar di sekolah orang kaya (SHINWA)

banyak tragedi yang berlaku kat budak perempuan ni sbb bercinta ngan budak kaya (paling kaya di korea n skolah tu pon mak bapak dia punya).. percintaan diorang ditentang olah mak budak laki tersebut (JUN PYO)




~ni la budak skolah yang nakal tu yang menggelarkan diri mereka F4, mereka berempat ja yg p skolah x perlu pakai pakaian seragam skolah~



~geum jan di, budak perempuan yang merubah segalanya~



~gun jun pyo, seorang yang sangat kaya dan berpengaruh n cinta hati geum jan di~


~yan jee hu, mama minat gak kat dia ni, cinta pertama jan di, tapi last skali dpt kat jun pyo~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


10 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

sy x minat sgt cite korea tp adik sy minat..hehhe

MamaRayyan berkata...

cam best jer citer ni? tgk kat mane anis?......cd ker? nak pinjm boleh??? hehe....

mama irfan berkata...

intan: suka tengok sbb jalan cerita yg x bosan n x meleret2 sampai beratus2 episod cam cita indon...huhu....

mama rayyan: memang best pon.... download kat adik... tapi da buang da sbb pendrive penuh, sbb amik cita lain pulak kat dia...huhu..klu nak tunggu adik mai sini ya...

MamaRayyan berkata...

k tq :)

fieda berkata...

alamak..kak fieda dok minat la plk cite2 korea ni..indon pun dah tak minat dah..lagi la bosan meleret leret..

mama irfan berkata...

tau x pa.... cita indon kadang2 sampai x masuk akal cita dia...huhu... sama la kita, layan cita korea...

Anah berkata...

best sgt2 crita ni..mujur ms tengah layan crita ni anak kecik lagi xreti nak mengacau..mmg kusyuk layan

p/s: lovely in law haritu jadi apa? xtengok sbb balik kg..tengok2 dh ganti cite lain..sob sob

mama irfan berkata...

cita lovely in law ending x brapa best sangat... cita yang sambung cita lovely in laws pon x brapa best kn? mama x tengok pon...huhu

soon jong: last skali dia x pilih sesapa... dia jadi orang yg sgt berjaya

gang san: bekerja di luar negera selama 3 tahun

abg gang san: cari balik isteri dia yg jahat... isteri dia dh slamat lahirkan anak pon n bukak kedai baru kt tmp lain

kekasih ptama soon jong: balik amerika n siap bagi tiket kosong utk soon jong... tapi smpi tamat tempoh tiket tu, soon jong x pergi pon amerika...

intan_blur berkata...

oh no!!!..sgt hensem..tp intan x sempat nak layan citer korea...
huhuhuhu,,dulu time belum kawin blh la layan...

ciksuen berkata...

senanye...........i ske sgt jee hoo tu..kui2 :P

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers