Selasa, 3 Januari 2012

Makan @ Mr. Kabab & Biryani di Presint Diplomatik

Firstly mama nak ucapkan happy new year kat suma reader blog mama diluar sana... moga apa yang dihajati pada tahun lepas semua dah tertunai... amin... heheh....


alkisahnya, minggu lepas,satu opis mama dijemput oleh bekas cc opis mama yang da bersara (puan hasiah) untuk makan... cadang punya cadang, last tempat ni yang dipersetujui semua.... makanan bagi mama sedap la jugak tapi still x dapat nak mengalahkan kesedapan nasi arab di SABA, Cyberjaya... satu makanan yg mama suka kat restoran ni adalah roti dalpuri (ntah betul atau x sbb mama lupa nama dia dah...huhu)... dihidangkan dengan kuah dal... len kali petang2 leh la pegi lagi semata2 nak makan roti tuh...huhu memang marvelous....x tipu...

~cc mama (kiri skali) yang dah bersara yg sudi belanja (w/pon dah bersara, nmpak muda kn dia?)~



~time tunggu makanan smpt posing lagik~



~Moga murah rezeki cc~



~menu~



~ni la roti dalpuri yg sedap tuh (kejap ja licin pinggan sbb sedap)~





~set yg mama order, (Chicken grill with mandi rice)~



~x sah x da barbican klu pegi kdi nasi arab kn? tp mama minum sket2 ja~



~orang yg paling diraikan, bos mama yg akan naik pangkat (baju hijau)~






~mama with mimi~



~3 of us (mimi, mama, k.rose)~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2 ulasan:

mimie.. berkata...

anis makan licinn..haha..memang best pun dal puri dia tu..marvellous!

mama irfan berkata...

yup... tu yang badan bertambah naik nih... huhu

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers