Jumaat, 3 Februari 2012

07 Feb Happy Birthday Suamiku



Tadi terbaca entry seorang blogger gtau husband dia besday bulan ni.... trus teringat hari ulangtahun suami mama pon bulan ni gak... tengok kalender baru prasan yang x brapa hari ja lagi nak menyambutnya.... mama x tau nak buat apa sempena besday dia tahun ni.... hadiah pon x tau nak beli apa.... aduh......


dah tua rupanya suamiku ni... (kutuk husband sendirik)... tahun ni dia da masuk angka 'sweet' 30... ingat nak buat kek yang tajuk khas tertera sweet 30 tuh... baru dia paham sket.... hehe... kawan2 bagi la idea hadiah apa yang patut diberi... mama dah buntu nak pikir hadiah apa.... orang laki ni susah sket nak pikir bab hadiah... x banyak barang yang boleh dibeli.... huhu....


p/s apapon mama harap suami mama sentiasa menjadi seorang kekasih, suami, abang, kawan, dan ayah yang terbaik buat mama sekarang dan selamanya... sentiasa menjadi manusia kebanggaan mama..... yang paling penting sentiasa dirahmati Allah di dunia n akhirat... amin..



~suamiku hingga akhir hayatku insyaAllah~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



18 ulasan:

Ummi Iman berkata...

amin atas doa tu.. muda lg dr suami akak hehe.. mmg susah nk fikir hadiah utk lelaki. akk yg nk masuk 13 thn kahwin pun susah nk fikir sbb suami akk cerewet sikit dr segi pakaian. kalau suami yg tak cerewet belikan sesuatu yg selalu dia pakai.. mesti seronok bila tgk dia pakai apa yg kita beli. dia pun akan ingat siapa bg.

Ummi Iman berkata...

amin atas doa tu.. muda lg.. mmg susah nk fikir hadiah utk lelaki. akk yg nk masuk 13 thn kahwin pun susah nk fikir sbb suami akk cerewet sikit dr segi pakaian. kalau suami yg tak cerewet belikan sesuatu yg selalu dia pakai.. mesti seronok bila tgk dia pakai apa yg kita beli. dia pun akan ingat siapa bg.

intan_blur berkata...

insya'Allah..moga2 temkbul doa2 tuh..lagi2 doa seorg istri mithali ;)
ooo baru 30..muda lagi..hehehhe..mane ade tua..klu dah lebih 30 tu baru kire tua..hehhehe.
mmmm..bagi la barang yg dia suke.tp susahkan nak cari n pikir..mahal pulak tuh..;( slalu intan bg sempoi2 jek..janji jimat..best tu klu buat kek sendiri.. ;)nnt update ye

mama irfan berkata...

ummi iman: thanks....best jugak idea tu... akan dipertimbangkan

intan: a,ah... susah ja nak beli barang laki... cuba share sket apa barang sempoi yang intan slalu beli kat hubby?.... anis x buat kot kek... tempah ja..heheh

Kakzakie berkata...

Kakak tahun ini dah masuk 17 tahun hidup berkeluarga memang susah nak beli hadiah suami walau dia tak minta. Tiap tahun terfikir-fikir nak beli apa. Purse, talipinggang, baju, seluar, jam, sunglass, sport shoe dah pusing-pusing bendalah itu. Nak makan angin kena banyak duit sebab dan ada pengikut lain...

deqla manjew berkata...

hepi befday for ur hubby!! hope berbahagia selalu. =)

Papa Mifz berkata...

papa mifz tahun dpn br masuk group sweet 30...hehe

sue zainun berkata...

hepi besday utk hubby

MyRule berkata...

ooo..hubby i arini besday dia...yang ke 30 gak.. :P

Ila berkata...

semoga kasih sayang berkekalan hingga akhir hayat

mama irfan berkata...

kak zakie: tu lah... dah puas pikir... asyik2 benda yang sama... bila tanya hubby nak apa, senang ja dia cakap, x yah beli la kat dia... (x beli baru tau...hehe)

deqla: amin...thanks

papa mifz: owh... muda setahun la dari hubby kita

myrule: blog myrule kot yang anis baca... tapi x leh buka... dia jadi blank.... dapat baca tajuk ja.... tu yang x tau tajuk apa tuh...

lla: amin...thanks bebanyak wish....

Anah berkata...

sama birthday ngan Anah la..hhehe..anah plak tunggu surprise dr suami..ntah2 xde, melopong je la

mama irfan berkata...

isyaAllah ada la tuh.... saja dia nak wat suprise kat isteri tercinta dia....hehe

IntaNBerliaN berkata...

heppy bzday in advaced utk hubby awk.. emmm sy pun xtau nk suh bg apa sbb biasanya sy sendiri pun ada mslh nk bg hadiah kt hubby ni..hihii

syud berkata...

Happy besday to Jan.. Dah 30 yerk anis.. Akak pn dh 30.. terasa tua.. huhhuh.. Mmg pening pn kan kalu nak cari hadiah tuk orng laki ni. Sama la akak pn. Kalu akak , akak tgk brng 2 dia yg mana nmpk dh buruk2 tu..beli yg tu ja la bg hadiah..Hanis bli la kt dia jam ka , perfume ka, baju ka, kasut ka..

sudipVSsenduk berkata...

happy birthday to your hubby, moga jadi suami & ayah yg baik, Amin..

fieda berkata...

happy belated besday..

mama irfan berkata...

intanberlian: tu lah.... tiap2 tahun da masalah camni

syud: cadangan akak anis da guna... thanks...

sudipvssenduk: amin.... thanks bebanyak

fieda: thanks ya...

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers