Selasa, 28 Februari 2012

Contest Trudy & Teddy

Jom sertai contest ni.... mama tringin nak join... tapi x da pict kami sekeluarga lagik.... ada masa nanti ingat nak amik gambar la.... kalu sempat la... korang yang dah da gambar satu keluarga, leh la join... tang penting anak kena pakai pakaian jenama trudy n teddy


6 ulasan:

mimie.. berkata...

tak berapa gemar sangat lah klu contest yg nak mintak kena "like" ni..huhu

Kakzakie berkata...

Kakak dah tak ada anak comel lagi. Yang ada sekarang dah tak comel hahaha....

mama irfan berkata...

mimie: ko baca tul2... mana da contest like... semua pemenang ditentukan oleh panel juri....ayoyo...

eB ezrin berkata...

lgsg x msk kontest dh :)

mimie.. berkata...

kan dia suh ajak membe2 like gambar tu..cer ko baca yg last tu..

mama irfan berkata...

dia cuma suruh ja... however, panel juri jugak yang akan pilih pemenang....

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers