Rabu, 22 Februari 2012

GA Jom Komen Gambar Irfan (Sehari Sahaja @ 20.02.2012)

Bismillahirrahmanirrahim.....

Memandangkan hari ni hari last untuk pertandingan 'si manjaku cute'... mama tergerak hati nak buat GA simple untuk korang semua.... cara tersangat la mudah..... just komen ja kat blog yang mama berikan.... (komen kat gambar irfan)... komen simple pon diterima.... lagi banyak korang komen, lagi tinggi peluang untuk menang...(maksudnya empat kali kamu komen, 4 penyertaan la)....

syarat:
1. warganegara malaysia
2. seorang blogger
3. wajib komen pada kedua2 blog tersebut

TARIKH TUTUP:  20.02.2012 @ 12 MALAM (SEHARI SAHAJA)

HADIAH: PERFUME (untuk seorang pemenang)
*hadiah mungkin akan ditambah jika banyak penyertaan... tq


gambar irfan yang mama pertaruhkan:


SILA KLIK SINI dan SINI UNTUK MEMBERI KOMEN


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
memandangkan ada blogger baik hati yang sudi komen terlebih dahulu sebelum GA ni dilancarkan, mama pon decide untuk amik kira skali (thanks sangat cuz baik hati tolong mama)

PESERTA:


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

p/s: memandangkan mama kena berkursus hari ni dan esok, mama akan update GA pada hari rabu yer.... sory.... ni pon entry sepantas kilat mama taip.....

10 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kakak dah komen pada dua-dua link tau minggu lepas...

mama irfan berkata...

yer kak... nanti anis update yer... ari ni x sempat.... senarai peserta tu anis copy ja dari entry anis sebelum ni....

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ berkata...

dah komen

Nabila Medan berkata...

dah komen. gudluck eik ;D

Aya Ariel berkata...

comel irfan..

dah komen di dua2 link tu :)

Nida berkata...

Kak Nida pun dah komen dikedua2 link...:)

Rose berkata...

gd luck hensem boy :)

Joel Leslie berkata...

dah komen kedua-dua gmbr :) all the best yea.

Joel Leslie

abazilah berkata...

Dah komen dah ! Goodluck !

Azi berkata...

salam mama irfan..
maaflah azi lambat komen, hari ni dh 21hb kan..rasenya tak dipublish dan dikira kot..sowi dh lama xopen blog

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers