Rabu, 22 Februari 2012

happy weekend kami

minggu lepas da x tau nak buat apa, kami pon gerak la ke Sunway Pyramid.... saja ingat nak window shoping jer... (last terbeli gak)..... jom layan pict:

tunggu babah dia start keta




orang x da time ni, sempat lagi tangkap gambar




boring giler tunggu mama shoping



asyik pandang sampai x berkelip ja kalu budak naik kereta ni, last mama pon bagi can la naik... punya happy dia... sampai x nak turun



senang ja jalan2 satu supermarket apb si anak x kacau... kalu x nak kita dukung la, nak kita kejar dia la... penat ooooo



minta jajan kat babah dia... bajet sambil drive sambil makan la tuh...




da penat merayau, babah dia n irfan minta rest jap



apb bateri da cas, nak main sorok2 plak... (bajet macam kita x dapat jumpa dia, tapi buat2 terkejut la jumpa, punya seronok dia)



ni la salah satu mainan yang mama beli... mainan lain yang mama beli suma dia tolak tepi dah bila mama keluarkan abc ni... rugi ja beli banyak kat dia... mahal lak tuh.... alih2 yang ni la yang dia terpa dulu



siap pandai susun nama sendiri plak tuh ( ok mama tipu)



siap tarik kerusi lagik untuk lagi relax time main...




part paling mama suka n teruja + bangga apb sambil dia main sambil mulut bunyi lagu abc yang dia selalu tengok dalam video... ada la certain2 huruf yang dia sebut clear... yang lain suma hancur... bahasa german jugak dia suka... lirik hancus tapi melodi ok...huhu... bravo sayang


p/s nanti mama cita mama makan2 kat restoran yang keluar JJCM @ TV3


sekian puan hanis melaporkan....

3 ulasan:

intan_blur berkata...

wahhh..best2 kuar ngan ank kan..
window shopping pun jadilah..hehhe..janji enjoy. ;)
xpe..pelan2..tp nnt kite rase tharu kan bile dgr dorang pandai sebut sesuatu

Mrs Nageb berkata...

alahai dah pandai nyanyi ye irfan :) good boy..

LYAfrina berkata...

comel lak irfan posing pakai topi tu..tp syg pic lak kabur skit kan...

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers