Rabu, 29 Februari 2012

Irfan Oh Irfan

mama jarang buka sliding door n bagi main dekat ruang balkoni... rasa cam bahaya ja budak2 main area tuh... semalam, abah dia keluar baca paper, irfan pon jerit nak kuar jugak... nak dok nagn abah dia... skali tau apa dia buat??????




~bila panggil ja, senyum sampai ketelinga sbb diberi kebebasan~


~sayangku oh sayangku~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

5 ulasan:

intan_blur berkata...

wahhh..noty la dia..siap sengeh lagi bile ditegur

Miss Ryha berkata...

alip pun x tgk dia lg kan?
everytime buat kenduri, mesti xdpt pi. dh besar dh irfan...

mama irfan berkata...

la noreha ka? sumpah anis x prasan.... besa tengok blog reha... siap follow lagik... teruk kn anis ni? reha bagi komen camni baru anis prasan..huhu.... sory ea.... bukan apa reha nampak lain sangat...cantik...hehe.... bila nak kawen ngan alip? jangan lupa jemput tau.... a,ah... reha ngan alip x penah lagik jumpa irfan.... irfan pon x penah kenal lagi uncle n aunty dia nih....cian dia....

Miss Ryha berkata...

haha...xpa, bila mai blog ni, boleh baca pasal irfan wpun x dpt2 tgk dia lg.

nti kami jemput, alip hbs blajaq bulan 6 ni. tgk dulu mcm mana, tgh cari tarikh sesuai la.

IntaNBerliaN berkata...

wah.. seriau tengok berdiri kat situ sbb sy gayat...heheh

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers