Isnin, 27 Februari 2012

Jenjalan with my Sis

weekend lepas adik mama dari port dickson datang umah, kakak mama pon datang jugak dari wangsa maju sbb ibu,abah n adik lelaki mama dari kampung nak datang umah mama.....so umah mama la jadi tempat berkumpul.. memang happening la.... tambah pulak ada dua suara yang menambahkan meriahnya umah mama iaitu irfan n adik mikail....

hari sabtu tu mama pon ajakla my sis ke karnival wow.... x best mana pon... pas makan trus kami gerak ke alamanda beli barang umah sket... da family nak mai kena la topup barang umah apa yang patut.. layan pict kami bertiga with irfan...

~ini pict jugak mama amik... wawa...sbb kuda ini sangat garang...huhu~



~pose dengan kuda~




~irfan da dapat belon, x layan da kalu panggil~



~time ni kat mc donald putrajaya... irfan tido la pulok...~






~mama with my beloved sis~



~adik mama yang kuat posing nih~



~irfan tido maknya kalut posing~



~balik umah, x sempat mandi dia kalut nak main belon dia...~





p/s mama da buat puding roti dah... yess menjadi... intan nak ka? da sesapa nak request jugak?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3 ulasan:

Ila berkata...

bestkan dapat jejalan sama adik beradik..seronok je...

intan_blur berkata...

ololololooo..comelnye dia tidoo...

IntaNBerliaN berkata...

oo ni ke mama irfan.. comel :-)

best kan jejalan dgn famili kita :-)

Anugerah Illahi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Hadiah Illahi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers